Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Sie 2006 Posty: 300 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-03-03, 21:38
Wielki człowiek,wielki sportowiec i bardzo skromny przy tym.Przez te lata osiągnął wiele sukcesów,które nas cieszyły ogromnie.Nawet gdy wielu już go przekreślało,on spokojnie dążył do swojego celu i ponownie stawał na szczycie.Myślę,że można się od niego wiele nauczyć.Dzięki Adaś za to wszystko !! Jestem z Tobą
Tak jest, dziś Adam ogłosił, że ostatni skok odda 26 marca, podczas zawodów "Skok do celu" w Zakopanem.
Podobno planowana jest wielka feta na wielkiej Krokwi, na którą Małysz zaprasza swoich przyjaciół sportowców, między innymi 20-tu najlepszych skoczków świata.
Wielki sportowiec z wielkim zapałem i ambicjami. Niewątpliwie należy mu się wielkie uznanie za całą karierę sportową.
Jako jedyny w historii czterokrotnie zdobył kryształową kulę za zwycięstwo w Pucharze Świata (aż trzy razy z rządu). Jest czterokrotnym medalistą olimpijskim i czterokrotnym mistrzem świata. 91 razy stawał na podium Pucharu Świata i aż 39 na jego najwyższym stopniu.
Nigdy nie zapomnę tych emocji - "Leeeeeć Adaś, leeeeeeć!!!".
Cóż, teraz niech przekazuje wiedzę swoim następcom.
Wysłany: 2011-03-04, 08:13
Najlepsze lata ma już za sobą, więc rezygnacja ustrzeże go przed durnymi komentarzami, a i w pamięci zostanie ten, który wygrywał, a nie ten, który skakał dłużej i zajmował odległe od podium pozycje. Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-03-04, 17:15
To chyba najlepszy moment na takie pożegnanie. Zdobył medal na mistrzostwach świata, chwila idealna. Tym bardziej, że ... młodzież napiera (nie mówię o naszej ).
W każdym razie związek narciarski musi teraz skierować swoje zainteresowanie na Stocha. Bo może się okazać że po Adamie nie będziemy mieli kontynuatora.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-03-20, 12:59
No i ... zakręciła się łezka w oku Dzisiejszego dnia i tego co się działo na skoczni w Planicy, nie mogliśmy sobie lepiej wymarzyć
Odchodzi Król, mam nadzieję, że rodzi nam się nowy
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum