Wszystko ok. ale Promyk zawsze miał ceny z kosmosu, chciałem jakiś czas temu u nich zamówić drewniane żaluzje to na jedno okno wyliczyli mi 680zł natomiast w Ikei zapłaciłem 140 zł.
Dziś może jest już inaczej bo jest duża konkurencja, warto najpierw sprawdzić w kilku miejscach za czym się zamówi
Wysłany: 2011-03-10, 11:08
mario's napisał/a:
Dziś może jest już inaczej bo jest duża konkurencja, warto najpierw sprawdzić w kilku miejscach za czym się zamówi
niestety nie jest inaczej ... jest jak było... promyk jako jedyny producent rolet w naszym regionie ma nie tylko wysokie ceny ale również i bardzo duży tupet
Wysłany: 2011-03-10, 11:14
Dominika napisał/a:
My braliśmy tam rolety wewnętrzne. Polecam!
dziękuję za odpowiedź. Dowiadywałem się u nich, niestety chyba trafiliśmy na bardzo zły dzień obsługującego nas sprzedawcy, więc zostaliśmy zmuszeni do tego by już więcej nie przeszkadzać mu w pracy. A rolet mamy do założenia sporo !!!:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum