Wysłany: 2005-07-26, 21:27 Sonda o RZW - opinie, uwagi, błędy
Ja jestem na "nie", a to tylko i wyłącznie dlatego, że nawet jak są wiadomości, to nasi pracownicy radia sami nic nie umieją ułożyć tylko wchodzą na inną stacje i żywcem "plagiatują" to
Dwa, to prowadzenie audycji w naszym radiu jest jak by to powiedzieć "oschłe"? Nawet nie wiem, czy to słowo jest odpowiednie, aby to ocenić
Jedno moje zdanie jakie jest pozytywne na temat radia, to nie które wieczorowe audycje które są w miarę, a tak? Nic więcej tylko "kiszka" jakaś!
Może coś im się kiedyś zmieni i zaczną nadawać jak normalne radio, np. Zetka, RFM, etc. a nie non stop muzyka, wiadomości i non stop taka przeplatanka przez cały dzień, nic więcej!
Ostatnio zmieniony przez Jaro 2008-10-18, 06:55, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2005-07-27, 11:20 Re: Jakie macie zdanie o naszym wieluńskim radiu?
ywis napisał/a:
Ja jestem na "nie", a to tylko i wyłącznie dlatego, że nawet jak są wiadomości, to nasi pracownicy radia sami nic nie umieją ułożyć tylko wchodzą na inną stacje i żywcem "plagiatują" to
Osobiście nic do tego radia nie mam, bo są spoko audycje ale nie powiem niektóre są masakryczne. A co do wiadomości - oni wcale nie "wchodzą na inną stację i żywcem "plagiatują"". Jeżeli nawiązali współpracę z BBC to nadają te same wiadomości co reszta stacji. I to nie jest plagiat tylko czysta współpraca.
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-07-27, 11:48
A wieżysz w to, że nawiązali współpracę z BBC, bo mi się nie wydaje, aby tak było... i szczerze w to wątpie. Nasze radio i współpraca z innymi mediami... he, poza TVK, to by było ponad ich możliwości
Niektore hmmm "redaktorki" powinni wyslac na profesjonalne lekcje czytania i dykcji...
Czytanie horoskopu codziennie z onetu nie podawajac jego zrodla jest chyba kradzieza praw autorskich ?
Muzyka jest zenujaca,
Pan, ktory czyta wiekszosc ogloszen i reklam jest do wymiany,
jedyne co ratuje to radio, to kilka osob z checia do zrobienia czegos dobrego, no i - oczywiscie - pan Mateusiak od pogody - nasz wielunski szaman z kretowiska
Z twojej poprzedniej wypowiedzi wywnioskowalem skoro jest do d....
Wysłany: 2005-07-29, 12:45
Ekhm. A wracając do tematu, to chodziło o nasze radyjko które nadaje na falach 88,6 FM
[ Dodano: 2005-08-04, 11:53 ]
Mamy nową panią prezes Radia Zeimie Wieluńskiej, którą została p. Bogna Kanicka. Ciekawe jak Ona poprowadzi na obecnym stanowisku nasze radyjko
CO WY WIECIE O ZABIJANIU...CIEKAWE JAK WY BYSCIE PROWADZILI PROGRAMIKI RÓZNIASTE.DO TEJ PRACY POTRZEBA KOMPETENTNYCH LUDZI I ODPOWIEDZIALNYCH,A WY RACZEJ MI NA TAKICH NIE WYGLADACIE....FERBIK ZAJMIJ SIE LEPIEJ SWOIMI BEZNADZIEJNYMI ZDJECIAMI...BO LUDZIE SIE Z CIEBIE NAŚMIEWAJĄ!!!!PILNUJ SWOJEJ DUP***A NIE CZYJEJŚ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum