Naliczyłem 16 linków. Mam nadzieję że 12 wypuściłeś z powrotem do wody. Dzienny limit połowu lina to 4 sztuki. Wymiar ochronny to 25 cm. Jeżeli nie, to mamy tutaj nie powód do dumy a dowód kłusownictwa.
_________________ KOSMITOM MÓWIMY STANOWCZO - NIE !!!
WYJĄTKI Z RAPR 2011
3.3. Wędkarz ma obowiązek przestrzegać limitów dziennych połowów ryb.
3.4. Ponadto wędkarzowi nie wolno:
a/ przechowywać i zabierać ryb poniżej ich wymiarów ochronnych,
REGULAMIN ZNAJDZIESZ TUTAJ !!!
http://www.pzw.org.pl/hom...iego_polowu_ryb
_________________ KOSMITOM MÓWIMY STANOWCZO - NIE !!!
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2011-05-09, 12:14
FISHERMAN napisał/a:
Naliczyłem 16 linków. Mam nadzieję że 12 wypuściłeś z powrotem do wody. Dzienny limit połowu lina to 4 sztuki. Wymiar ochronny to 25 cm. Jeżeli nie, to mamy tutaj nie powód do dumy a dowód kłusownictwa.
A gdzie tam wypuścił przeciez widzisz że już padnięte... poukładane jak zwierzyna po polowaniu. Nieładnie tak kłusować. Do tego jeszcze te linki takie młode.
po zdjęciu dochodzisz, że są padnięte zostały z siatki wysypane do zdjęcia tylko, wróciły później do swojego domu. Rybkę lubię zjeść ale bez przesady by się bawić w małą przetwórnie rybną...
a tak w ogóle liny miały grubo ponad 25cm... nie to że się tłumacze żeby nie było nagonki jak na avatar jednego z forumowiczów
_________________ Pesymista widzi ciemny tunel.
Optymista widzi światełko w tunelu.
Realista widzi światło pociągu.
A maszynista widzi trzech debili na torach.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2011-05-09, 15:16
Jeżeli tak było faktycznie to przepraszam i zwracam honor.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-05-10, 14:16
wln4life napisał/a:
nie to że się tłumacze żeby nie było nagonki jak na avatar jednego z forumowiczów
Sławny widzę się zrobiłem a raczej mój avatar , powiedz jak zrobiłeś zdjęcie ?? .
Komenda leżeć i wszystkie bez ruchu do foto ??
Tylko nie napinaj się , luuuz .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum