Ferbik, a ile one mają lat, że takie są bezpruderyjne ?? Niezła orgietka no ale hmmmmmmm ........... nie wiem czy wszystkie kobiety dołączyły się do niej
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Malinka, będziesz w ich wieku to zobaczysz... wyposzczone i to zdrowo...
No co ty ja bym sie nigdy nigdy nigdy do takiego czynu nie posunęła... mam swoje zasady Moim zdaniem te dziewczyny się nie szanują w ogóle a szacunek to postawa jeśli chodzi o kobiete... czy wyposzczona czy nie to kobieta powinna sie szanować Niektóre dziewczyny wydaję mi się że są w moim wieku na tym zdjęciu.. opiły sie i robią takie głupoty na pokaz !!! Co sobie matka o niej pomyśli.. jakby moja takie coś ujrzała to by chyba sie pod ziemie zapadła albo od razu ataku serca dostała !!! a w najlepszym wypadku wyrzuciła mnie z domu
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2006-03-22, 08:07
Seks kojarzy mi się z czymś pięknym, romantycznym, a tutaj ..........
Ja wolę małę "tetate" we dwoje z kolacją i śniadaniem. Ale to tylko moje zdanie, inni jak widać lubią grupowo
Kuberson [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-22, 14:54
stanmarc napisał/a:
Ale to tylko moje zdanie, inni jak widać lubią grupowo
Grupowo tez jest fajnie
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum