Wysłany: 2011-04-10, 14:50 [SPRZEDAM] OPONY LETNIE ROZMIAR 13- ZNANA FIRMA Continental
Witam, dziś mam do sprzedania opony znanej i cenionej firmy- Continental o rozmiarze 13.
Rozmiar opon to- 155/70 R13 75T.
Opony sprzedaję wraz z felgami, a cena jaka mnie interesuje to 100 zł za sztukę (taniej nie zejdę bo i tak już dużo zszedłem z ceny. Jak na taki stan opon to naprawdę tanio!!!)
DOBRY STANN!!!!!!!
Zdjęcia mogę przesłać na meila- wystarczy napisać. Możliwość obejrzenia na terenie Wielunia.
Więcej informacji pod nr. tel. 693095791 lub na gg-9228179.
nie znam się na tym i nie wiem jak sprawdzić ile lat mają (nigdzie na oponie nie jest napisane).
Ogólnie stan bardzo dobry...możliwa mała negocjacja cenowa. Felgi są od volswagena - podejrzewam że od polo, ale zapewne beda pasowały tez do innych modeli samochodów.
Poszukaj, bo data musi być, tyle że jest ona trochę zakodowana - tutaj dowiesz się więcej. Warto wiedzieć takie rzeczy nawet jeśli się jest zwykłym użytkownikiem.
nie czuję takiej potrzeby, żeby sprawdzać rok opony. Jak ktoś jest zainteresowany kupnem to niech dzwoni, przyjeżdża i ogląda
Oponki naprawdę godne polecenia i nie drogo tak więc zachęcam do kupna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum