Pomogła: 2 razy Wiek: 40 Dołączyła: 19 Mar 2008 Posty: 133 Postawił 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-04-21, 17:56 Rentgen w wieluńskim szpitalu. Czy zrobię bez skierowania??
Wiecie może, czy w szpitalu zrobię prześwietlenie klatki piersiowej bez skierowania?? Czy tak po prostu pójdę, zapłacę i bez problemu zrobią mi zdjęcie??
Pomogła: 2 razy Wiek: 40 Dołączyła: 19 Mar 2008 Posty: 133 Postawił 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-04-21, 18:23
No to pięknie
A lekarz rodzinny w Medyku wypisze mi skierowanie, gdy się zgłoszę do niego??
Sytuacja jest taka, że chirurg w Łodzi kazał mi przed operacją zrobić rtg klatki piersiowej, ale skierowania nie dał. I na kolejną wizytę jeszcze przed pójściem do szpitala mam przyjść z rtg.
Lekarz rodzinny skierowanie wypisze. Gorzej sprawa wygląda w szpitalu - ja mając skierowanie od rodzinnego musiałem w zeszłym roku czekać chyba ze 3 albo 4 tygodnie na zdjęcie...
Powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum