Co innego mieć jakieś zdanie na temat składu naszej reprezentacji, czy też przyjmowania do niej naturalizowanych piłkarzy, a co innego umieszczanie na Forum takich obrazków jak ten.
Moim zdaniem Shymool ma rację, dlatego uważam, że avatar powinien zniknąć.
Czekam na Wasze opinie?
Wysłany: 2011-05-04, 20:09
Jakoś ani mnie to ziębi ani parzy, dlatego nie wypowiedziałem się w tym wątku. Bardziej nie podobał mi się avatar z napisem "(słowo wymoderowano) prawda".
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2011-05-04, 20:42
Avatar rzeczywiście dziwny. Ponieważ nie wiadomo o co w nim chodzi (napis jest mało czytelny) i rzeczywiście może rodzić dwuznaczne skojarzenia uważam, że powinien zniknąć.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2011-05-04, 21:27
mnie nie przeszkadza. wolność słowa
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Ja nie znam wnętrza treści avatara, jednak wypowiem się na inny temat: mianowicie widzę tutaj zaczątek wycieczek słownych między maciejem76 a Shymoolem. Zaczepiają się ostatnio dość często. Chciałbym tylko zwrócić uwagę na to zjawisko, bo to ono jest raczej powodem zamieszania m.in. z awatarem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum