Zima w dniu dzisiejszym tzn 03.05.2011r. bardzo zaspyane ulice osiedla drogi a do tej pory nie widzialem zadnej piaskarki ktora wyjechala na droge. Wiekszosc nas juz pozmieniala w samochodzie opony na letnie a podobno to ma sie utrzymac do 12 maja . Jesli ktos ma jakies zdjecia z wypadkow lub swoich zasniezonych osiedli lub innych to wrzucajacie podzielcie sie z nami: informacjami;-)
Poprawiłem błąd w tytule wątku (mamy maj a nie luty)
Gregg Sparrow
Ostatnio zmieniony przez 2011-05-03, 13:46, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-05-03, 14:36
CTC_Kamil napisał/a:
Zima w dniu dzisiejszym tzn 03.05.2011r. bardzo zaspyane ulice osiedla drogi a do tej pory nie widzialem zadnej piaskarki ktora wyjechala na droge. (...) Jesli ktos ma jakies zdjecia z wypadkow lub swoich zasniezonych osiedli lub innych to wrzucajacie podzielcie sie z nami: informacjami;-)
Faktem jest, że sensacją można nazwać ten atak zimy. Ale doszukiwanie się takowej w braku pługo-pisakarek, to czysta nadgorliwość.
Śnieg owszem zalega, ale na trawnikach. Drogi a nawet chodniki są czarne. Padający śnieg przy temperaturze dodatniej (ok. +1,5°), nie ma szans poleżeć dłużej niż kilka minut.
Proponuję abyś teraz wyszedł na zewnątrz i przekonaj się o tym jak mocno Wieluń jest zasypany
Poniżej fotka sprzed 30 minut, zwróćcie uwagę na chodniki i w głębi na drogę, czarno
PS. Po godzinie 14 jechałem przez Wieluń, była mała zadymka, nie zasypała miasta Co do jazdy, no cóż trzeba dostosować ją do panujących warunków drogowych
zima 03.05.2011.jpg
Plik ściągnięto 110 raz(y) 217,52 KB
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Ale kolega pytał o temperaturę na dworze zapewne, a nie w mieszkaniu
Jeśli jednak czujesz się dowartościowana tą nieprawdziwą - podaną przez Ciebie - informacją, to ok Niech tak zostanie. Nie wiem tylko, po co wprowadzasz ludzi w błąd, bo nigdzie w Polsce nie ma temperatury powyżej 17 stopni.
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2011-05-03, 18:23
Ferbik rozumie ze wiesz lepiej,temperatura odczuwalna była o wiele mniejsza przez silny wiatr który wieje od kilku dni,termometr mam za oknem,druga rzecz to nie wiem czy wziąłeś pod uwage to,ze temperatura podawana w prognozach pogody zawsze jest w cieniu !
Ostatnio zmieniony przez zwyczajna 2011-05-04, 08:12, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum