Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-05-13, 16:33 Oddam rybki
Witam , oddam w dobre ręce dwie rybki . Pielęgnicę papuzią (pomarańczowa) i glonojada . Rybki zadbane i zdrowe . Dołożę jeszcze pokarm dla pielęgnicy na miesiąc powinno wystarczyć . Papuzia mimo iż jedna potrzebuje dość dużego zbiornika więc akwaria 30 lit odpadają .
Po szczegóły zapraszam na pw .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Chętnie zaopiekowalibyśmy się rybkami w przedszkolu, ale niestety mamy zbyt małe akwarium.
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-05-13, 20:21
Jak bardzo małe ?? , mogę samego glonojada dać ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Mamy w nim na razie tylko złotą rybkę. Chętnie przyjmę glonojada, tylko nie wiem, czy razem mogą przebywać?
Nie znam się za bardzo na akwarystyce, słyszałam tylko, że niektóre gatunki nie mogą przebywać razem w jednym akwarium.
Z drugiej strony wiem, że glonojad żywi się glonami, tworzącymi się w akwarium, jest to tzw. naturalny czyściciel, więc zapewne świetny dla każdego akwarium.
Wysłany: 2011-05-14, 08:01
Witam.Ja chętnie zaopiekuje się rybkami:)Mam akwarium 60 l i dwa małe akwaria.
_________________ mikusia
Wysłany: 2011-05-15, 08:04
Do zamknięcia .
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum