Wysłany: 2011-05-15, 17:38 [K] malucha czyli fiata 126p
Kupię jak w temacie- tanio maluszka, może ktoś ma ? Najważniejszy dla mnie jest stan blacharski- mechanicznie może być do remontu generalnego. Może być wyrejestrowany/bez papierów itp... Może ktoś takiego chciałby się pozbyć? Uratuję egzemplarz od szrotu
Jeśli nadal jesteś zainteresowany zakupem, to donoszę iż dziś widziałam w Mokrsku (w pobliżu skrętu na Komorniki/ Wierzbie) "maluszka" wystawionego przy drodze z karteczką na sprzedaż. Kolor czerwony, niestety więcej szczegółów nie znam.
Wysłany: 2011-07-05, 20:56
Ten w Mokrsku już chyba nie stoi- ale z tego co widziałem to tak: Z wierzchu jeszcze ujdzie w tłumie, ale od spodu sito- wzmocnienia podłogi praktycznie się jej nie trzymały, belka przednia przegnita na wylot, mocowania resora/wahaczy przednich także. Sporo dziur w podłodze... Nawet o cenę nie pytałem, bo gra nie warta świeczki. Ale jak szukasz boba to podskocz do Dalachowa (jak lecisz z wielunia na Częstochowę to musisz skręcić w lewo przez tory- tak jak na złom, tylko dalej) Dziś byłem po skrzynię do swojego żółtka, bo zmieliłem teraz w niedzielę na zawodach w Sieradzu:D Stoi tam ładne czerwone bobo za 500 zł, z maglownicą, wersja FL, bez groźniejszych ognisk korozji. Chętnie bym go wziął ale mi potrzebnajest najlepiej sama goła buda... A i mam inne wydatki niestety ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum