Wysłany: 2011-05-19, 17:48 Sprzedam mieszkanie 36 m2 na Starych Sadach
Witam,
sprzedam M3 - 36 m2 (rozkładowe, dwa pokoje + duża, widna kuchnia, łazienka i WC oddzielne), zlokalizowane na os. Stare Sady, pierwsze piętro. Duży balkon (wystawa południowy - zachód), nowa stolarka okienna (PCV), na podłogach parkiety, łazienka i WC - terakota.
W okolicy parking, sklepy (+ market Carrefour 4 min samochodem), dużo zadbanej zieleni, plac zabaw dla dzieci. Wszędzie blisko
Kontakt na prv lub 669 202 832.
Cena 120.000,00 zł - do negocjacji. Czynsz 238,22 zł.
Pozdrawiam!!!!
3.jpg
Plik ściągnięto 57 raz(y) 56,58 KB
1.jpg
Plik ściągnięto 64 raz(y) 70,35 KB
2.jpg
Plik ściągnięto 63 raz(y) 99,41 KB
Ostatnio zmieniony przez aga 2012-01-04, 14:42, w całości zmieniany 5 razy
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2011-05-19, 19:01
Proszę podac cenę. Jeżeli cena nie zostanie podana ogłoszenie będzie usunięte.
Wysłany: 2012-01-04, 18:27
trochę nie w temacie, ale jakie badanie rynku bo jestem ciekaw
cena trochę zaporowa, na częstochowskiej jest mały domek z polem, (które można w przyszłości podzielić na działki budowlane) za 1 200 000 zl i nikt od paru lat nie chce kupić.
Masz rację stanmarc, badanie rynku Teraz cena rynkowa, dopasowana do mocno ograniczonej podaży mieszkań w Wieluniu!!!!
osobiście uważam że podaż jest duża ale popyt mały ....
kredyty hipoteczne drogie i nie każdy może sobie na nie pozwolić a gotówką raczej wiele osób nie szasta, wiec te 120 tyś za takie maleństwo to dużo, nawet bardzo. Rozglądam się już jakiś czas za mieszkaniem w bloku i widziałam kilka tańszych, oferowanych nawet przez biura nieruchomości, wiadomo że nie pośredniczą za darmo.
W Masłowicach mieszkanie bodajże coś około 70 m2 z mała działeczką i garażem 130tyś. a to tylko 5 km od Wielunia-odległość żadna.
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-01-08, 14:48
truskawka84 napisał/a:
W Masłowicach mieszkanie bodajże coś około 70 m2 z mała działeczką i garażem 130tyś. a to tylko 5 km od Wielunia-odległość żadna.
Zapytaj się jak z ogrzewaniem, bo z reguły z tym jest największy problem w takich lokalizacjach. Kilka osób z bloku nie chce płacić i robi się duży problem...
Mam takie wrażenie, że po ostatnich obniżkach cen, kupujący liczą na więcej...zresztą nie dziwię się wcale (sporo artykułów można znaleźć na ten temat), tylko trzeba zwrócić uwagę, że i sprzedający mają jakieś granice opłacalności oferowanej ceny.
truskawka84 napisał/a:
Znalazłam to ogłoszenie w sieci, data jego dodania na jednym z popularniejszych serwisów nieruchomości jest z dnia 07-04-2011, więc chyba to nie jest taka super okazja.
Obecna cena 3300 zł za metr nie jest już taka straszna. Zwłaszcza jak się weźmie pod uwagę standard mieszkania i piętro. Chociaż z tego co wiem to WSM sprzedaje używane mieszkania w cenie poniżej 3000 zł. Tylko nie wiem jaki standard.
A Masłowice to jednak nie Wieluń.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum