Nie wiem czemu nie wiem jak no, ale piękne nie tylko nagie!!
A to moja idolka !! Jest piękna moim zdaniem!!
[ Dodano: 2006-03-15, 16:18 ]
10.jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 144,02 KB
2..jpg
Plik ściągnięto 14 raz(y) 71,14 KB
3..jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 37,2 KB
4..jpg
Plik ściągnięto 13 raz(y) 53,94 KB
5..jpg
Plik ściągnięto 13 raz(y) 149,19 KB
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Pierwsze zdjęcie najbardziej mi sie podoba.. Kobieta ładna i znana... i fajnie że nie nie nago bo wtedy zdjęcia tracą trcohę swego uroku..takto jest tajemnica i może troche podziałać wyobrażnia u faceta.....
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Ja wiem czy taka piękna... po prostu przeciętnie piękna. Dzisiaj piękno jest tak zunifikowane, że trudno je odróżnić od mniej-pięknego i bardziej-pięknego. Dziś piękna jedna idolka jutro piękną będzie nazwana inna a po jutrze obie przestaną być kreowane na piękne. Po prostu pojęcie piękna staje się coraz bardziej mdłe. Aż zachodzi ochota aby uciec jak najdalej od "płci pięknej".
No a teraz kolejna piękna pani !!
P.S. Łukasz mi nie podoba sie ona bo wszyscy tak mówią, mało kto ją w ogóle rozpoznaje, poprostu mi się podoba i w moim pojęciu ona jest piękna! Peta Wilson nie jest trendy, a ja o niej zawsze pamiętam
3.jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 228,21 KB
2.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 215,2 KB
1.jpg
Plik ściągnięto 15 raz(y) 211,32 KB
bardzo zawsze lubiłam Angelinę Jolie ..podobała mi sie jej nieprzecietna uroda i ma super usta i no i ciało też bardzo ładne... bardzo ją lubie i filmy z nią ...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
daff, Hehehe Famme Fatale powiadasz ....... hmmmmmmmmmmm oglądałam ten film A Jennifer się może nie postarała hehehe
Kiss.jpg No jak była Wilson i jak była Jolie to teraz razem powinny wystąpić ;-)
Plik ściągnięto 13 raz(y) 18,57 KB
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-03-17, 17:17
Niech żyje wolna miłość i tolerancja dla takich kobiet
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
Też mi zawsze podobała, ale idolką moją nie jest...
No to zatrudnijmy ją jako naszą wpsólną masażystkę u Ciebie będzie we wtorki czwartki i soboty a u mnie w pozostałe dni co Ty na to ??
audumli [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-23, 23:44
Angel napisał/a:
No to zatrudnijmy ją jako naszą wpsólną masażystkę u Ciebie będzie we wtorki czwartki i soboty a u mnie w pozostałe dni co Ty na to ??
Hmmmm... czyżbyś, Droga Angel, mogła f tak Wyjątkowym Towarzystwie ograniczać się jedynie do masaży...? W umowie o prace powinnaś zawrzeć ewentualne posherzenie wachlarza obowiązqw... (to tak na fshelki wypadek )
Hmmmm... czyżbyś, Droga Angel, mogła f tak Wyjątkowym Towarzystwie ograniczać się jedynie do masaży...?
ja CIę bardzo proszę !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum