Każdy napewno z was ma swoją ulubioną bajkę ... moją sa smerfy.. nieraz po nocach snił mi sie gargamel ale i tak oglądałam z zaciśnietymi zębami (dobrze ze te bajki konczą sie happy end-em bo nie wiem co by ze mną sie stało jakby Gargamel zjadł smerfy ) ... czy ktoś z was bez sciągi potrafi wymienić chodziaż 6 bohaterów smerfów?? ja taaaaakkk
spioch[1].gif
Plik ściągnięto 33085 raz(y) 4,41 KB
waz[1].gif
Plik ściągnięto 33084 raz(y) 4,37 KB
smerfetka[1].gif
Plik ściągnięto 33084 raz(y) 9,2 KB
pracus[1].gif
Plik ściągnięto 33084 raz(y) 6,23 KB
poeta[1].gif
Plik ściągnięto 33084 raz(y) 6,78 KB
papa[1].gif
Plik ściągnięto 33084 raz(y) 11,46 KB
osilek[1].gif
Plik ściągnięto 33084 raz(y) 6,61 KB
malarz[1].gif
Plik ściągnięto 33084 raz(y) 6,97 KB
lasuch[1].gif
Plik ściągnięto 33084 raz(y) 7,46 KB
farmer[1].gif
Plik ściągnięto 33084 raz(y) 6,93 KB
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Gargamel nie zjadał Smerfów. On chciał je przerobić na złoto. Też lubiałem Smerfów ale bardziej Muminki A najbardziej Małą Mi, Filifionkę i Hatifnatów.
( http://www.moomins.prv.pl/ )
No taaa i dlatego ten kto jest uczciwy nie bedzie sciągał (a tak na poważnie to nie umiałam jej skasować )
Łukasz napisał/a:
Gargamel nie zjadał Smerfów. On chciał je przerobić na złoto.
No tez ale non stop powtarzał, że chce je zjeść i cały czas gotował zupę ze smerfów z warzywami jak już je złapał... wiesz Łukasz zależy który odcinek ja oglądałam każdy ... nawet wtedy gdy smerfy podróżowały po całym świecie (a nie w ich ślicznym lasku ) i nie mogły skleić kamienia czasu... nieraz tak nieraz tak ... zależy od koncepcji autora ..
Ale słuszne spostrzeżenie Teraz już nie ma smerfó ... niedawno leciały na dobranocke to przypomniało mi sie moje dzieciństwo
Nienawidze bajek typu atomówki i pokemony sa dla mnie strasznie durne !!
Smerfy chociaż mają coś w sobie ...
Łukasz jaki ładny avator
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ostatnio zmieniony przez Malinka 2006-03-28, 13:49, w całości zmieniany 2 razy
dilajla [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-28, 13:48
Smerfy -super bajka ale Muminki również genialne =) moje dwie ulubione ...wspomnienie z dzieciństwa
A na drugim miejscu są u mnie Gumisie .. też je uwielbiałam do tej pory uwielbiam P
Jest jeszcze wiele bajek Walta Disneya i stare bajki typu Reksio, Bolek i Lolek też je lubie ale Smerfy i Gumisie są dla mnie the best !!!!!!
gumisie_zami[1].gif
Plik ściągnięto 33042 raz(y) 4,25 KB
gumisie_tami[1].gif
Plik ściągnięto 33042 raz(y) 3,79 KB
gumisie_sani[1].gif
Plik ściągnięto 33042 raz(y) 4,03 KB
gumisie_kabi[1].gif
Plik ściągnięto 33042 raz(y) 3,48 KB
gumisie_gusto[1].gif
Plik ściągnięto 33042 raz(y) 4,26 KB
gumisie_grafi[1].gif
Plik ściągnięto 33042 raz(y) 4,81 KB
gumisie_bunia[1].gif
Plik ściągnięto 33042 raz(y) 3,7 KB
MiLeNa [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-29, 18:08
hehe no to nie jestescie same laski >>:P
dla mnie też Smerfy i Muminki to najlepsze bajki z dzieciństwa..
no Pszczółka Maja ewentualnie też hehe..
Sama nie wiem co wtedy widzialam w tych bajkach ale były urocze..szkoda tylko ze teraz małe dzieci nie mogą pooglądać tego co my..;| puszczają jakieś dzikie i strasznie głupie bajee heh ..
to sie wypowiedziałam..nie ma to jak powspominać beztroskie dzieciństwo przed tv
Dobra, teraz ja się wypowiem, jakie są moje ulubione bajki: (kolejność przypadkowa)
-Smerfy
-Muminki
-Kaczor Donald
-Pszczółka Maja
-Gumisie
-Reksio
-Bolek i Lolek
Z tych takich nowszych bajek to:
-Inspektor Gadget (głupawe to, ale możnabyło się pośmiać )
-Animaniacy
-Labolatorium Dextera
-i jeszcze kiedyś była taka bajka o chłopcu na TVN-ie, Świat Bobiego (Dzięki Malinka )
A tak swoją drogą to nawet teraz uwielbiam oglądać bajki
Ale jak widze bajki typu: Dragon Ball czy Pokemony to mnie trzęsie.. Co za shit
Ostatnio zmieniony przez Marta 2006-03-29, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Moje ulubione to :
-Kubuś Puchatek (bohater->Kłapouszek)
-Sasiedzi
-przygody przyjaciół Królika Bugsa
-Tom & Jerry
Jakoś teraz nie umiem sobie przypomnieć. Czasami znajde czas. żeby poogladać cartoona (no i jak mi wizja w TV działa ) Ale to co puszczaja teraz bajki, to az strach patrzeć.
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-03-31, 12:24
mmmm moje ukochane muminki i reksio kiedys byly takie cudne bajki, ze nikt nic nie mowil i wszystko bylo wiadomo, a teraz sie kopia , strzelaja i nic nie wiadomo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum