Fajne panie mundurowe !! Zawsze mnie ciekawiło i zastanawiało jak to jest w wojsku, mam jakiś niezdrowy pociąg do broni i w ogóle ale to nie zabawa i wiem o tym, ale jednak ............
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-03-30, 19:14
z tego co sie orientuje, to odbycie sluzby wojskowej przez kobiete jest obowiazkiem w Izraelu, moga oczywiscie starac sie jej uniknac , ale musza przedstawic mocne argumenty, ktore sa potem weryfikowane.
niektore wyjezdzaja po prostu z kraju. (tylko jak?)
JA jak byłam młodsza to marzyłam aby pójść do wojska i być żołnierzem kręciło mnie to .. w dzieciństwie nie byłam damulką jak niektóre koleżanki tylko wielkim rozrabiaką .. wszędzie było mnie pełno, łaziłam po drzewach i non stop coś psociłam z moimi braćmi.. nawet mówili że jestem bardziej szalona od chłoapków.. dlatego wojko mi sie tak bardzo podobało... :P Niektóre zdjęcia przedstawiają bardzo ładne kobiety (oczywiscie niektóre )
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
No to malinka, jesteśmy do siebie podobne. Mnie też jest wszedzie pełno, i jak byłam mała to zadawałam sie raczej z chłopakami:P Teraz mi już przeszło troche, ale wojsko lub policja nadal mnie kręci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum