Wysłany: 2011-06-21, 09:23 [SPRZEDAM książki 1-3 klasa liceum/technikum ]
Witam tak jak w temacie. Mam do zaoferowania książki różnych autorów książki przeważnie w stanie dobrym . Mam tego naprawde dużo , więc jeśli ktoś był by zainteresowany to proszę o kontak pod nr gg 13547681 lub tutaj na forum , nie bede zaśmiecać forum i wypisywac wszystkich cen , są one do uzgodnienia
Zapraszam chętnych , pisać
Wysłany: 2011-06-24, 13:57
Każdy jest tylko człowiekiem , i może choćby przypadkiem popełnić głupi błąd . Może to być kwestia zmęczenia , braku czasu lub czegokolwiek. Ale widze ,że dla co nie których to tylko powód do zaśmiecania forum . Nie mam problemów z ortografią , naprawdę , ale widocznie tak napisałam ok błąd , ale czy trzeba to ogłaszać całemu światu?
Widze jednak, że co niektórzy z powodu jednej głupiej literówki są w stanie przestać traktować człowieka jak normalnego , tylko jak jakiegoś odrzutka ...
Żal się robi gdy się czyta...
Poprawiono 1 błąd ort.
_________________ twojakokaina
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2011-06-24, 15:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum