Mam na sprzedaż trochę książek, które zostały mi po czasach nauki w liceum i gimnazjum. Są to między innymi:
- repetytoria do matury wydawnictwa Greg z języka polskiego i geografii - po 7zł
- książka z opracowaniami lektur i wierszy z języka polskiego, liceum - 7zł
- książka z testami z matematyki do matury, zakres rozszerzony, wyd. Operon - 15zł
- książki z zadaniami z matematyki do matury, poz. podstawowy i rozszerzony, Andrzej Kiełbasa, część I i II (przydatne w I LO u p. Fronczak) - po 12zł
- książki do języka niemieckiego Alles Klar, części 1a, 1b, 2a, 2b - po 10zł, Alles Klar Grammatik (żółta) - 25zł
- Geografia Społeczno - Ekonomiczna dla liceum, zakres rozszerzony, wyd. PWN - 15zł,
- Atlas geograficzny dla gimnazjum, ale sprawdza się też w liceum - 8zł
Wszystkie książki w stanie dobrym lub bardzo dobrym. Mam też sporo pozycji z gimnazjum, ale ich już nie chce mi się wymieniać, w razie zainteresowania proszę o kontakt.
Kontakt:
PW lub gg: 8373401
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum