R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
[Sprzedam] Gamepad Saitek P380 dual analog
Autor Wiadomość
tezzza 
Czytał o Wieluniu

Wysłany: 2011-07-03, 12:38   [Sprzedam] Gamepad Saitek P380 dual analog

Tak jak w temacie - Sprzedam Gamepad Saitek P380 dual analog

Pad kupiony w zeszłym roku w listopadzie. Kupiłem go aby móc sobie pograć dla zabicia czasu podczas roku akademickiego ale niestety mój komputer, którego używam na studiach nie pozwala mi na pogranie w dobre gierki a zamiast kupić nowy komputer łatwiej chyba będzie mi sprzedać pada :D

Stan - prawie nówka (użyty może ze dwa razy). Zero zarysowań i uszkodzeń
W zestawie - pad, pudełko, instrukcja
Cena - 35 zł

Kontakt:
GG - 9319318
E-mail - tezunio@o2.pl
Telefon - 725121965

Zdjęcia spakowane w załączniku. Mogę też wysłać więcej zdjęć jak i w lepszej jakości osobom zainteresowanym.

W razie czego proszę śmiało pytać. Odpowiem na wszystkie pytania.
Pozdrawiam :smile:

"SAITEK P380 DUAL ANALOG PAD to wytrzymały i niezawodny joypad z, charakterystyczna dla firmy Saitek, precyzja wykonania. Posiada 2 analogowe mini Joysticki z wbudowanymi przyciskami, 4 Spusty quick-fire, 6 szybko reagujacych przycisków pod kciuk, 8-kierunkowy D-Pad cyfrowy."

Przykładowe opinie znalezione w internecie:

"Działa wyśmienicie z Fifą 11, ponadto działa z PlayStation 3! Grałem u kumpla właśnie w Fifę 11, Killzone 3 i Fight Night Champion - pad działał jak marzenie, wygoda grania tym padem niewiele mniejsza od grania oryginalnym DuaShockiem! Za taką cenę brać w ciemno."

"Potrzebowałem na szybko pada do Magic The Gathering, kupiłem tego i jestem bardzo zadowolony. Daje sobie rade również w innych grach. Od razu wykryty przez windows 7 i poprawnie zainstalowany. Więc jeżeli ktoś się wacha czy kupić, a w specyfikacji nie jest win 7 wymieniony, to może spokojnie kupować."

"Za taka cenę pad nie odbiega wykonaniem i działaniem od standardowego LOGITECH DUAL PAD. Polecam wszystkim..."

"To jest mój pierwszy pad który kupiłem. Gra sięna nim świetnie. Przy tej cenie niczego więcej nie potrzeba. PRodukt polecam jak wszystko co jest z firmy saitek."

saitek P380 dual analog.rar
Spakowane zdjęcia - wystarczy rozpakować.
Pobierz Plik ściągnięto 164 raz(y) 230,85 KB

Postaw piwo autorowi tego posta

tezzza 
Czytał o Wieluniu

Wysłany: 2011-07-07, 19:47   [Sprzedam] Gamepad Saitek P380 dual analog

Niech będzie - 25 zł, ktoś chętny? :D
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu