Wysłany: 2010-09-12, 20:41 Le Parkour - sztuka przemieszczania się
W Wieluniu mało znany ale czyż nie jest ciekawym sportem?? Od kiedy obejrzałam film z udziałem Le Parkour jestem nim zafascynowana a gdy wpadłam na pomysł aby zapisać się do jakiegoś klubu Parkour niestety sie rozczarowałam bo nie ma ani jednego klubu w Wieluniu ani w okolicy najbliższy jest chyba w łodzi lub cząstochowie. co myślicie na temat tej sztuki??
Wysłany: 2010-09-12, 20:57
u nas t sa raczej samouki ;p nikt się tym tak na większa skale nie zajmuje. Jeśli mieszkasz na osiedlu to popytaj kumpli i tak dalej. mozecie przeciez spróbować cos takiego założyć
_________________ Nieustanna walka i dążenie po swoje
Wyznaczone cele przepędzają paranoje. Twardo tu stoję bo pewien jestem swego. Z podniesioną gardą nikt mi nie odbierze tego. Co nauczyło życie tysiącem dni. Nie raz konkretnie pozmazywały ślady krwi wiesz.
Ja też bym chciał mieć Grupe Le Parkour bo ćwicze tylko sam, ćwicze sam bo mam 13 lat i jestem zasłaby na grupę która u na s jest, dark angel jak chcesz to napisz mi na meila jak będziesz chciał zrobić jakomś grupe mój mail to dziuba821@interia.pl.
Poprawiono 1 ort.
Gregg Sparrow
Ostatnio zmieniony przez 2011-07-03, 14:55, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum