dla mnie jest jasno napisane , na 9 do Wielunia o 17.00 Krzeczów :)skoro dziewczyna pracuje w Wieluniu i na 9.00 ma się stawić w pracy... co do jazdy autobusem pewnie niejeden by wolał się przesiąść ze względu na koszty ale co zrobić kiedy te kursy nijak nie pasują...czekać np: 3 h aby zacząć prace a po pracy kolene np :2 h aby wrócić do domu .niestety to już nie te czasy kiedy z każdej jednej wsi co godzine kursował autobus.
Ja nie rozumiem ludzi ... Pisze ogloszenie ponieważ wiadomo jak jest ...
po pierwsze nie kursuja autobusy w tych godz
po drugie paliwo jest drogie
po trzecie wiadomo jakie sa wypłaty...
wiec myślałam, że może ktoś byłby chętny ale widze ze same d....e sa na forum i zabieraja głos Ci co nie powinni i nie umieją czytać ze zrozumieniem....
A po czwarte to tyko Ferbik się czegoś czepił, za co z resztą od razu przeprosił i przyznał się do swojego błędu. Tak więc może daruj sobie obrażanie wszystkich użytkowników bo nie najlepiej to o Tobie świadczy.
edit: a nie, jeszcze MAR-COM coś pisał. Ale proponuję trochę luzu i dystansu a nie wyzywanie wszystkich forumowiczów od debili. Bo chyba to słowo miałaś na myśli, prawda?
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum