Telefon jest w znakomitym stanie technicznym. Od nowości na ekranie ma folię ochroną.
Jedyną wadą są delikatnie otarte boki obudowy tuż obok wyświetlacza. Jednak jest to bardzo mała, kosmetyczna sprawa
Do telefonu dodaję cały zestaw czyli:
- oryginalną baterię
- oryginalne słuchawki HPM 77
- kartę pamięci 4gb
- kabel usb
- ładowarka
- oraz inne papierki, które dostałem wraz z zakupem telefonu.
Telefon jest bez simlocka z polskim menu. Stan techniczny 100% sprawny, stan wizualny 99\100
Polecam i zachęcam do zakupu.
Tutaj jeszcze kilka opinii na temat możliwości i funkcji tego urządzenia:
,,Sony Ericsson W705 posiada mocna i wytrzymałą aluminiową obudowę. Aparat jest dosyć dobry (3,2 MPX). Posiada bardzo ciekawą funkcję czujnika ruchu. Slider jest bardzo wygodny. Idealny do odtwarzania i słuchania muzyki. Polecam również do biznesu. "
,,Telefon ten godny jest polecenia. Ma świetny aparat fotograficzny, duży wyświetlacz oraz bardzo elegancki design. Bateria średnio trzyma 3 dni. Obudowa została wykonana solidnie. Posiadam go od kilku tygodni i jestem w pełni zadowolony. W ogóle mi się nie zawiesza, jest szybki i łatwy w obsłudze. Szczerze polecam Państwu ! Cena nie jest wygórowana. "
Moim zdaniem jest to prawdziwa okazja !
Cena jaka mnie interesuje to jedyne 300 PLN !!!
[/size]
Na wszelkie pytania odpowiem, zdjęcia wyślę zainteresowanym osobom [/size]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum