Wysłany: 2011-06-06, 18:22 Sprzedam komputer (cały zestaw)
Witam
Chwilowo ogłoszenie jest wystawione w celu orientacyjnym czy ktoś będzie skłonny kupić ode mnie dany przedmiot, a mianowicie do sprzedania mam cały zestaw komputerowy:
- komputer stacjonarny (jednostka centralna),
- monitor LCD,
- akcesoria: klawiatura, myszka, kamera internetowa z wbudowanym mikrofonem.
Kilka informacji na temat sprzętu:
Jednostka centralna:
- procesor: Intel Core 2 Duo (2x2.00GHz),
- karta graficzna: NVIDIA GeForce 7900 GS (256mb),
- pamięć ram: 1GB (jest możliwość po wcześniejszym uzgodnieniu zwiększenia do 2GB),
- dysk: samsung 250 GB (SATA-II),
- karta dźwiękowa: Realtek HD Audio output,
- karta sieciowa: Realtek RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC.
Monitor:
- LG Flatron L192WS,
- 17 cali,
- panoramiczny.
Ogólnie cały sprzęt w dobrym stanie, regularnie czyszczony, od nowości jeszcze ani razu się nie zepsuł, chodzi cicho, nie wydaje z siebie żadnych niepokojących dźwięków. Na życzenie klienta mogę wgrać dowolny system operacyjny, ja osobiście używam Windows'aMX 8.1 + SP3. Oczywiście klient po kupnie otrzyma całkowicie wyczyszczony komputerek z nowo wgranym systemem oraz sterownikami, czyli otrzyma gotowy do pracy zestaw.
Zdjęcia: postaram się je dodać jak najszybciej.
CENA: 1200 zł (myślę, że taka cena za taki zestaw nie jest ogromną kwotą).
Chętni do kupna proszę pisać na priv lub w temacie.
Odświeżam
Do tego zestawu co wyżej: jednostka centralna, monitor, klawiatura, myszka, kamera, dodaję zestaw głośników 3+1 (z możliwością podpięcia dodatkowych 2 głośników, umożliwiając rozszerzenie do 5+1).
CENA: 1200 za wszystko
Zdjęcia wysyłam na e-mail dla zainteresowanych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum