27 lipca w godzinach ok. 20:00, na osiedlu Wyszyńskiego na placu obok bloku nr 15, obok ławki leżał plecakktóry został skradziony(firmy nike), owy plecak jest szary z niebieskim napisem "T90" na froncie, z cennną w miare zawartoscią...ponieważ w nim był ipod touch, scyzoryk i prawdopodobnie sok firmy tymbark.
Osobe która znalazła lub widziała taki plecak bardzo proszę o kontakt przez gg (12150185), bądź telefonicznie (516051104) lub pisać na maila.
Obawiam się, że nie ma co liczyć na to, że "znalazca" się odezwie - najlepiej zgłosić skradziony IMEI i monitorować allegro pytając sprzedawców o niego.
Obawiam się, że nie ma co liczyć na to, że "znalazca" się odezwie - najlepiej zgłosić skradziony IMEI i monitorować allegro pytając sprzedawców o niego.
iPod Touch przecież nie ma IMEI.
Można sprawdzić nr seryjny - na tylnej klapce oraz w menu Ustawienia > Ogólne > To urządzenie
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-07-29, 21:10
Czasem zdarzają się ludzie. Zgubiłem portfel w zeszłym roku.(ok 600zł +dowód osobisty, dowód rejestracyjny, prawo jazdy, karty płatnicze itd). Facet przywiózł mi go do domu (oczywiście nic nie zginęło) i pomimo usilnych i kilkakrotnych prób nie udało mi się wcisnąć mu znaleźnego.
Od tego momentu nigdy nie będą miał wątpliwości czy zwrócić znalezioną rzecz/pieniądze...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2011-07-29, 21:32
Wiecie, jeśli o mnie chodzi, gdybym zgubił portfel z dokumentami i pieniędzmi to uznałbym znalazce za dobrego człowieka jeśli by mi chociaż dokumenty pocztą odesłał. Pal sześć pieniądze, według mnie są mniej warte niż chodzenie tydzień czy dwa i użeranie się w urzędach z wyrabianiem nowych dokumentów... urlop, wnioski, protokoły, słabo mi się na samą myśl robi.
Poprawiono 1 błąd ort.
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
ASUS freak!
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2011-07-30, 10:18, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum