Wysłany: 2011-07-19, 09:39 Sprzedam meble Bodzio za półdarmo
Witam
Sprzedam biurko narożne z szafą narożną oraz przystawka do szafy. Meble firmy Bodzio zakupione rok temu w stanie idealnym bez śladów użytkowania. Cena za cały komplet 500 zł Meble skręcane. Proszę o kontakt pod nr 506462015 lub GG 2853081. Odbiór w Wieluniu. Możliwość obejrzenia.
Wysłany: 2011-07-25, 09:35
a samo biurko ? i moge prosic wymiary tego biurka ?
_________________ Nieustanna walka i dążenie po swoje
Wyznaczone cele przepędzają paranoje. Twardo tu stoję bo pewien jestem swego. Z podniesioną gardą nikt mi nie odbierze tego. Co nauczyło życie tysiącem dni. Nie raz konkretnie pozmazywały ślady krwi wiesz.
Jeżeli chodzi o cenę biurka to 200 zł Ponieważ obecnie przebywam poza Wieluniem dokładne wymiary możliwe około 7 sierpnia ewentualnie proponuję wejść na stronę Bodzio meble i tam na pewno to biurko ma podane wymiary.
Wysłany: 2011-07-26, 14:54
poczekam
Wyznaczone cele przepędzają paranoje. Twardo tu stoję bo pewien jestem swego. Z podniesioną gardą nikt mi nie odbierze tego. Co nauczyło życie tysiącem dni. Nie raz konkretnie pozmazywały ślady krwi wiesz.
Wysłany: 2011-07-26, 15:11
a stabilne to biurko ? bo tez mam narożne ale już z 3 razy w ciągu 3 lat się poskładało xD
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2011-07-26, 17:20
chcesz mieć dobre narożne biurko, wydajesz ok 1000 zł na coś czysto biurowego, gruby blat 25 lub 25 i nie zajedziesz tego biurka przez 10 lat. Kolejna rzecz Meblomix akurat robi rzeczy solidne w większości, są oczywiście wyjątki które przemilczeć należy ;p
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
Według mnie solidne a sprzedaję ponieważ zmieniam wystrój pokoju Jeżeli chodzi o jakoś mebli to są one skręcane więc tak naprawdę wszystko zależy od osoby czy skręci je tak jak należy Ja nie mogę powiedzieć na jakoś tego biurka wytrzymało wiele nigdy sie nie złożyło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum