Który z Wieluńskich lokali polecacie do spędzenia wieczoru z małżonką. Szczególna okazja 5-lecie ślubu.
Polecam Hotelową (Kopernika k. starego Tango) byłam dziś na obiedzie i jedzenie wyśmienite, obługa również, dotego jest bardzo klimatycznie i intymnie, można spokojnie spędzić czas nie martwiąc się, że przy sąsiednich stolikach słychać naszą rozmowę. Żonie na pewno sie spodoba
Basia, jakie jedzenie mają w ofercie? No i jak kształtują się ceny?
Menu mają podzielone jak w każdej restauracji (przystawki, zupy, mięso, drób, jarskie itp.) Dania wyszukane, ale nie jakieś dziwactwa, może oprócz zup, bo nie mieli jak dla mnie żadnej normalnej, a za to np. flaczki z kalmarów. Ja jadłam kurczaka z fetą i bazylią i przyznam szczerze, że było pyszne i pięknie podane. Ale mają też ciekawą ofertę sałatek i dań jarskich. Ceny myśle, że porównując poziom Wielunia to wysokie, ale jak dla mnie to ceny odpowiadają jakości w 100%. Dania główne z tego co zapamiętałam w przedziale 25-35 zł, sałatki do 20.
Kurcze powinnam dostać zniżkę za reklamę Ale mam nadzieję, że chociaż pomogłam zainteresowanym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum