Pomógł: 7 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2011-11-16, 21:47 Body Art
Ciekawy jestem ilu(e) z forumowiczów korzysta? Ja często:)
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-11-19, 10:10
Syn Mariana, co to jest Body Art ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 11 Mar 2010 Posty: 37 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-11-20, 11:11
Body Art to siłownia przy ul. Wojska Polskiego
Ja byłam dwa, czy trzy razy w wakacje. Teraz ciężko mi się wybrać, bo nie ma mnie w Wieluniu w tygodniu.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-11-20, 21:19
Teraz załapałem , myślałem raczej o robieniu czegoś ciekawego z swoim ciałem .
W tej siłowni byłem raz , jak były dni otwarte .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Tutaj macie stronę http://www.bodyart.wielun.pl/
Na siłownię chodzą osoby mające 16 lat a najstarsza osoba ma około 70lat co pokazuje, że w każdym wieku można zacząć ćwiczyć i zadbać o swoje zdrowie i ciało. Mnóstwo kobiet chodzi na siłownię.
W BodyArt jest instruktor więc nikt sie nie musi bać, że coś robi nie tak:)
Jak na wieluńską rzeczywistość, to ceny dość wysokie, choć i tak nie są bardzo wygórowane. Pamiętam jak kilka lat wstecz płaciłem za karnet w siłowni na ul. Sadowej ponad 40 zł. "Ale to już było..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum