Galaxia znana, chodzilo mi raczej o cos prywatnego
_________________ Worldwide Trance Community..
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-12-14, 09:29
Przepraszam że odświeżam stary temat .
Interesuje mnie drzewo , brzoza dąb , buk . Odbiorę sobie sam , może być nie połupane .
Ma ktoś jakiś namiar , ogłoszenia które są na forum już przerobiłem . Interesuje mnie około 10 mp .
Jest może ktoś z Ożarowa , słyszałem że tam jest sprzedaż w dobrej cenie .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Czarnocin; niedaleko Głuchowa nr tel. 607095833
Trochę daleko, ale warto. Drugi sezon już tam biorę drewno do kominka i jest super. Oczywiście sezonowane trochę droższe, ale świetnie się pali
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-12-15, 13:23
Dzięki za info , znalazłem jeszcze pod Łaskiem i chyba tam pojadę .
Napiszę jakie ceny itd jak już będę miał towar u siebie .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum