Wysłany: 2011-10-31, 20:03 Wieluń, miejsca - 'genius loci'
Witam, potrzebuje przykładów miejsc w Wieluniu które można opisać 'genius loci'. Miejsce gdzie jak się wejdzie, czuć jego historie. Takie hm magiczne... nie musi to być budynek, mam nadzieje że wiecie o co chodzi
Macie jakieś pomysły? Potrzebuję z 2-3 przykłady. Ja sie zastanawiam i coś nie mogę nic wymyśleć.
pozdrawiam.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2011-10-31, 20:13
kościół franciszkanów, wejście na wieże ratusza, muzeum
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2011-10-31, 20:30
Tak. Nie jest to takie trudne. Wystarczy zgłosić to chyba w sekretariacie czy coś. Najlepiej zadzwonić, zapytać.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2011-10-31, 22:31
Kościoły drewniane typu wieluńskiego - szczególnie w Grębieniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum