Viktor, Carlos, Maciek, Mauro - tańczymy już bardzo długo, ale dopiero teraz nasze drogi się skrzyżowały i postanowiliśmy stworzyć grupę, grupę inna niż wszystkie. Prawdziwie diabelski SHOW rozgrzeje Was piekne Panie do czerwoności, zrobi sie Wam gorąco niczym w piekle a my naszymi ciałami i tańcem sprawimy, ze nasz występ pozostanie na długo w Wazsej pamięci. Nie mówimy osobie, że jesteśmy najlepsi, lepsi od innych, jesteśmy poprostu niepowtarzalni, zresztą widziałyście kiedyś jak tańczą diabły???? Założymy się, że nie! Więc zapraszamy na "Loś Diablos Chippendales Show" a napewno nie pożałujecie!!
Oto występ gorących facetów którzy są striptizerami...
Fotki mówią same za siebie co ci faceci robią z kobietami
Ja osobiaścię chętnie bym poszłam na taki pokaz .. nawet bardzo chętnie .. może nawet nie tyle że mi się to jakoś szczególnie napalona ale jestem ciekawa jak tam jest i jaka jest atmosfera A wy może byłyście na takim pokazie ... ??? przyznawać się ... i opowiadać wrażenia...
A na wieczór panieński może nawet i bym chciała takich panów... całkiem mili... oczywiście bez żadnych podtekstów
G29[1].jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 67,01 KB
G25[1].jpg
Plik ściągnięto 12 raz(y) 94,8 KB
G24[1].jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 113,32 KB
G20[1].jpg
Plik ściągnięto 12 raz(y) 89,88 KB
G16[1].jpg
Plik ściągnięto 14 raz(y) 73,9 KB
G15[1].jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 105,28 KB
G8[1].jpg
Plik ściągnięto 15 raz(y) 97,16 KB
G6[1].jpg
Plik ściągnięto 15 raz(y) 56,39 KB
G2[1].jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 88,11 KB
G1[1].jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 87,3 KB
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Fajnie wygląda ale nie wszystko :D to tarzanie się publicznie po podłodze hehehe widać, że zabawa była przednia .... ja byłam przypadeczkiem, ale to na pokazie pewnej pani ........ hmmm niektórzy panowie byli rozgrzani do czerwoności
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
hmmm niektórzy panowie byli rozgrzani do czerwoności
Tak samo jak nas moga tacy panowie do czerwoności rozgarzać...
Może w wakacje się wybiorę Tylko najpierw muszę zlokalizować takie miejsce ... bo się nie orjętuje gdzie w łodzi jest.. a ty Angel wiesz???
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Podobno w Kabarecie są pokazy dla pań hehehe tylko wstęp od 21 lat no chyba, że jesteś posiadaczką specjalnego bilecika
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
bo to są rarytasy trzeba trafić, a są wcześniej zapowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum