Pomógł: 3 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Posty: 325 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-09-23, 19:16 Polerowanie lakieru, pranie tapicerki, mycie silnika
[usuń temat]
Ostatnio zmieniony przez WujA 2011-12-28, 20:06, w całości zmieniany 1 raz
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2011-09-23, 20:53
Mam pytanie.
Ktoś na parkingu zarysował mi auto. Jest to pojedyncza rysa długości około 30-40 cm. Lakier jest zdarty tylko do podkładu więc nie jest to głęboka rysa. Auto to Fiat Bravo w kolorze srebrnym. Ile kosztuje u was usunięcie takiej rysy? Czy zrobicie mi takie coś od ręki? Wystawiacie faktury?
Na pierwszym zdjęciu po prawej stronie nawet opona wygląda bardziej atrakcyjnie
Sorki Wuja, nie mogłem
Korzystałem z podobnych usług i jestem zadowolony, bo usługa polerowania wychodzi dużo taniej, niż malowanie elementu
Wysłany: 2011-09-23, 21:54
Gregg: jesli nie widze na zywo nie jestem w stanie ocenic czy sie uda usunac ryse czy tez nie. W pewnym stopniu na pewno tak, ale czy calkowicie zalezy od grubosci.
Ferbik: tez zastanawialem sie dlaczego opona na zdjeciu po prawo jest 'ladniejsza'. Pomniejszylem je tylko w jakims prostym programie.
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2011-09-25, 19:36
Mam w samochodzie obok pasażera, na plastiku(drzwiach,schowku) piankę poliuretanową nie wspominając już o wycieraczce. Usunąłem we własnym zakresie większość, ale zostały ślady. Da radę usunąć?
Wysłany: 2011-10-03, 14:19
Sylwester: po konsultacjach mogę tylko napisać, że nie wymyślono jeszcze skutecznego sposobu, środka, na usuwanie pianki poliuretanowej z jakiejkolwiek powierzchni. Jedynie papier ścierny, który w tym wypadku nie wchodzi w grę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum