Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Dołączył: 24 Lip 2006 Posty: 285 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-09-27, 19:42 Gdzie można dostać listewki?
Chciałbym kupić 4 listewki, najlepiej docięte na miarę. Im cieńsze będą, tym lepiej dla mnie. Najlepiej, żeby to była cieniutka deseczka o wysokości centymetra, maksymalnie dwóch. Potrzebuję ich do zamocowania plakatu - na górze "wieszak" na dole "obciążenie". Plakat jest wytworem marketingu EMI, przez co jest kompletnie niewymiarowy i standardowe zawieszki do plakatów do niczego się nie przydadzą. Jednocześnie jest niezłym rarytasem dla fanów pewnego zespołu dlatego nie zamierzam go przyklejać taśmą.
Byłem dziś w drewutni przy pl. Legionów, ale pan zaoferował mi... patyk. Tak, serio patyk, taki jak do kwiatków - "Pan sobie nawinie".
_________________ Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo. Jean de Gribaldy
Ups... Miałem polecić właśnie Drewutnię, ale cóż... podaj szerokość plakatu. Mamy w firmie takie ekskluzywne aluminiowe listwy plakatowe. A nuż wymiar będzie się zgadzał
Jak nie Drewutnia to może sklep na ul.Wojska Polskiego obok Społem w tym ciągu, w którym znajduje się apteka pod aniołem (nie wiem jak się nazywa konkretnie sklep).
Kiedyś też był sklep z deskami, listwami i tego typu rzeczami naprzeciwko Edenu.
Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Dołączył: 24 Lip 2006 Posty: 285 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-09-27, 22:39
Ferbik napisał/a:
ale cóż... podaj szerokość plakatu. Mamy w firmie takie ekskluzywne aluminiowe listwy plakatowe.
102,5 cm. W razie czego, jaki jest ich koszt? EMI wyciągnęło już ze mnie 400 zł, ku obopólnej radości, więc muszę oszczędzać
Marta napisał/a:
Jak nie Drewutnia to może sklep na ul.Wojska Polskiego obok Społem w tym ciągu, w którym znajduje się apteka pod aniołem (nie wiem jak się nazywa konkretnie sklep).
Kiedyś też był sklep z deskami, listwami i tego typu rzeczami naprzeciwko Edenu.
Ja tym bardziej nie wiem, bo w Wieluniu jestem parę tygodni w roku Ale sprawdzę, dzięki
_________________ Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo. Jean de Gribaldy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum