Witam
Chwilowo ogłoszenie jest wystawione w celu orientacyjnym czy ktoś będzie skłonny kupić ode mnie dany przedmiot, a mianowicie do sprzedania mam cały zestaw komputerowy:
- komputer stacjonarny (jednostka centralna),
- monitor LCD,
- akcesoria: klawiatura, myszka, kamera internetowa z wbudowanym mikrofonem, modem internetowy (SAGEM) i głośniki 3+1 (z możliwością podpięcia dodatkowych 2 w celu rozszerzenia do 5+1).
Kilka informacji na temat sprzętu:
Jednostka centralna:
- procesor: Intel Core 2 Duo (2x2.00GHz),
- karta graficzna: NVIDIA GeForce 7900 GS (256mb),
- pamięć ram: 1GB (jest możliwość po wcześniejszym uzgodnieniu zwiększenia do 2GB),
- dysk: samsung 250 GB (SATA-II),
- karta dźwiękowa: Realtek HD Audio output,
- karta sieciowa: Realtek RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC.
Monitor LCD:
- LG Flatron L192WS,
- 19 cali,
- panoramiczny.
- czas reakcji [ms] 5
Ogólnie cały sprzęt w dobrym stanie, regularnie czyszczony, od nowości jeszcze ani razu się nie zepsuł, chodzi cicho, nie wydaje z siebie żadnych niepokojących dźwięków. Na życzenie klienta mogę wgrać dowolny system operacyjny, ja osobiście używam Windows'a MX 8.1 + SP3. Oczywiście klient po kupnie otrzyma całkowicie wyczyszczony komputerek z nowo wgranym systemem oraz sterownikami, czyli otrzyma gotowy do pracy zestaw.
Zdjęcia: wysyłam na e-mail.
CENA: 1000 zł (myślę, że taka cena za taki zestaw nie jest ogromną kwotą).
Chętni do kupna proszę pisać na priv lub w temacie.
Ostatnio zmieniony przez LordLechU 2011-10-04, 11:03, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2011-09-30, 22:02 Re: [S] Komputer (zestaw)
LordLechU napisał/a:
Witam
Chwilowo ogłoszenie jest wystawione w celu orientacyjnym czy ktoś będzie skłonny kupić ode mnie dany przedmiot
Takie ogłoszenia są dozwolone?
Lepiej poprosić o wycenę ale to już w innym temacie.
Swoją drogą 1000 to jak dla mnie strasznie wygórowana cena za podany zestaw.
Jaka cena samego monitora?
Edit:
Do sprzedania została już sama jednostka centralna z parametrami jak wyżej.
Mogę też zamiast całej jednostki sprzedać:
- Ram ddr2 2x 512 mb
- Grafe GeF'a 7900 GS 256 mb
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum