Fajny pomysł . Tylko ludzie mało odważni są np na forum Częstochowy jest taki kącik i ludzie się poznawają przykładem jest mój kuzyn z Częstochowy poznał przez to swoją żonę da się tylko trzeba chcieć
Swoją drogą poznać drugą osobę możesz wszędzie, trzeba tylko wykorzystywać okazje ku temu. Dyskoteka, ulica, sklep, przystanek czy nawet biblioteka... Krótka przypadkowa rozmowa na wstęp albo od razu bezpośrednio
Ludzie poznawają się różnie przez internet przez nasze popularne radio zw na dyskotekach itp ale są tacy ludzie co się wstydzą np za gadać z przypadkową osobą i myślę że było by fajnie jak by forum wielunia połączyła jakieś pary. Tylko nie ma ludzi odważnych
Też kiedyś miałem problemy z nieśmiałością do kobiet i ogólnie w kontaktach z ludźmi i po jakimś czasie sobie z tym poradziłem.
A co do kobiet, to mężczyna który jest pewny siebie i zdecydowany wygrywa już na starcie.(nie tu mam na myśli burackiego chamstwa widocznego czasem w klubach wśród podpitych mężczyzn)
Żadna kobieta nie chce nieśmiałego ciamajdy, tylko pragnie faceta który ma cojones i ją poprowadzi, da kobiecie poczucie bezpieczeństwa zgadza się?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum