Wysłany: 2011-11-06, 12:33 SPRZEDAM rewelacyjny podręcznik fotograficzny stan idealny
Rewelacyjna książka dla początkujących ale nie tylko. Można dowiedzieć się bardzo dużo od wyboru aparatu poprzez jego ustawienia, kompozycję, podstawowe zasady fotografowania, a także aparaty na kliszę, obróbkę- retusz tradycyjnie i cyfrowo. Jest wiele kategorii, autor pokazuje co i jak, wszystko po trochu. Jest też dział dla zaawansowanych gdzie można poczytać o technikach trudniejszych ale dzięki teoretycznej wiedzy możliwych do zrealizowania.
Przeczytałem 2 razy, myślę że nie będzie mi już potrzebna. Twarda oprawa. Kupiona w Opolu za 89 zł (cena z tyłu na zdj) Nie ma śladów użytkowania. Cena jaka mnie interesuje to 70 zł. Chętni proszę na priv. Mam też inne książki o fotografii. Zapraszam do obejrzenia zdjęć.
Rzetelne źródło wiedzy. Książka bardzo chwalona i konkretnie napisana w przystępnym języku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum