Może ktoś ma ochotę pozbyć się komody, takiej do pokoju/salonu.
Np. z 4-5 szuflad. Głębokość min. 44cm. Z raczej jasnego drewna. W dobrym stanie! Ewentualne propozycje sprzedaży (cena i zdjęcie) proszę wysyłać na maila gustaw79@onet.pl
mam do sprzedania komode w bardzo dobrym stanie, 6 szuflad. Cena 150 zł do obejrzenia w Wieluniu (okolice sklepu Kaufland) Więcej informacji pod nr tel. 693095791
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2011-11-11, 21:38
Tak się składa że pracuje w meblach - produkcji - więc mam jako takie pojęcie o komodach, podstawkach rtv, szafach, łożach itp. Rzadko kto robi 40stki komody, to znaczy szuflady głębokie na 40, normalnie są na prowadnicach 30-35, komoda ma 40, ale nie szuflada. Przestali robić 40 jakiś czas temu bo były niekonkurencyjne do 35 innych producentów (nie wiem kto zaczął to chore podejście) na dzień dzisiejszy 40 na rynku to w większości szuflady 35, więc dlatego pytam, bo to ma znaczenie i nie jest oczywiste. Bardzo często w opisie komody masz ~40-42 cm, z czego blat wystaje z tyłu, fronty masz wewnętrzne (wewnętrzne szuflady, front równo z bokiem\listwą) i jeśli tak to zapomnij o 40 szufladzie.
Chyba że chodzi o komodę głębokości 40, nie szufladę, bo wtedy to nawet nie mamy o czym gadać.
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
nullOne, Dzięki za szczegółowe informacje. Faktycznie jesteś w temacie .
Jakbyś miał coś ciekawego do zaoferowania do bardzo proszę na PM (najlepiej z wymiarami i zdjęciem albo chociaż z opisem koloru mebelka i ceną!).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum