Gwizdałki? Zdecydowanie nie polecam! Kupisz akumulator i jak będzie nie dobry to Ci nie wrócą pieniędzy lub zwrócą część kwoty jaką zapłaciłeś, a reszta do ich kieszeni.
Odradzam wszystkim, wiem z własnego doświadczenienia i kolegi...
Wysłany: 2011-12-13, 20:13
A nie lepiej kupić nowy? Bez sensu pchać pieniądze w starego kapcia, który nie wiadomo ile wytrzyma Akumulator milionów nie kosztuje przecież... A jak coś to do p. Malinowskiego na plac na Warszawską polecam zajrzeć- jest tam tego sporo.
Jeśli ktoś kupowałby nowy to chyba na PKSie sie najbardziej oplaca w Wieluniu tylko sami sobie wymieńcie (bo bylem pewny ze wymiana jest za darmo a tu pozniej zonk 20 zl - wymiana akumulatora ) ciul na błedach sie człowiek uczy ale 20 zł za odkręcenie dwóch śrub...
W sumie poziom obslugi klienta w PKSie przypomina jeszcze komune. Sklep zamkniety ide do biura tam wysylaja mnie dalej gdzie na pytanie:
Chciałbym kupić akumulator...
Dostałem odpowiedz - to sobie kup! (OMG...)
żal po prostu mialem ochote żeby pocalowali mnie głęboko w d...
Poprawiono 3 błędy ort.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2011-12-14, 22:01, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-12-20, 20:20
Jak ktoś chce jakies dobre uzywane akumulatory to pisać . Pracuje w sklepie z akumulatorami we Wrocławiu więc mogę załatwić jakaś dobra używke w cenie 70-100zł wraz z wydrukiem testu tego akumulatora. Mam urządzenie sprawdzajace akumulator pod obciążeniem wiec przy odbiorze mogę to zrobić.
W razie pytań kontakt na razie przez GG: 3260901
Obecnie mam pare dobrych sztuk 45Ah oraz jednego dobrego boscha 62Ah oraz roczny akumulator polskiej firmy 92Ah
Poprawiono 1 błąd ort.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2011-12-25, 14:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum