Wysłany: 2006-04-26, 17:23 Co kobiety noszą w torebkach?
Ostatnio robiłam porządki w mojej torebce, bo ciagle mam w niej za mało miejsca i nic nie moge znaleźć. Podstawowy skład mojej torby to: parasol, roztwór wody morskiej (alergia), zestaw plastrów opatrunkowych, kosmetyki, lakier bezbarwny do łapania oczek, stos papierów, dokumentów, rachunków itp.I to wszystko waży z 5 kilo, no i nie wyobrażam sobie wyjscia z domu bez w/w zestawu.
Ostatnio robiłam porządki w mojej torebce, bo ciagle mam w niej za mało miejsca i nic nie moge znaleźć
Święte słowa
Mój zestaw jest nastepujący
komórki
portfel
perfumy
szczotka
kosmetyki różne
chusteczki
jakies papaiery
herbata
krem do rak
jakieś płyty
no ogólnie wszystko tam jest najchętniej jakbym mogła to bym tam całemieszkanie zapakowała
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ostatnio zmieniony przez Malinka 2006-06-27, 14:22, w całości zmieniany 1 raz
Bo ja pije taką inna herbatę (nielubie zwykłej granulowanej albo sypanej) i jak idę do kogoś to on zazwyczaj nie ma takiej jaką ja chce i wtedy daje mu moja i mi zaparza...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Moja torebka zawiera:
- sekator do obcinania paznokci u nóg,
- pastę bhp do mycia zębów,
- szklankę typu "musztardówka",
- 2 metry papieru ściernego 80tki
- ramkę Popularnych,
- aparat telefoniczny na żetony,
- Laxigen dla nowych znajomych,
- 4 pary podkolanówek w paski,
.....no i oczywiście śrubokręt
Wydaje mi się że taki zestaw znajduję sie w wiekszości toreb nastolatków którzy jadą na balety
Hm a w mojej tam nie alkochol może jeszcze t.j. wcześniej napisałąm ale papierosy nigdy a tfu...
Acha a do mojej listy rzeczy w torebce zapomniałam jeszcze dopisać krpoli do oczu bo nomen omen jak długo przebywam w palącym towarzystwie to mnie oczka od dymu tytoniowego pieką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum