to juz rozumiesz dlaczego od ciebie nikt nie kupuje... widze ze nie lubisz jak ktos poza toba sprzedaje gry... co az tak slabo interes sie trzyma ze robisz reklame sobie juz nawet na watkach innych ludzi. skoro sam nie jestes zainteresowany kupnem to po co piszesz??
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Mar 2010 Posty: 646 Postawił 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-10-29, 12:57
Piszę bo nie lubię jak osoby twojego pokroju na siłę podbijają ceny gier. Tobie za to już 2 miesiąc zajmuje sprzedanie tych gier co oczywiście przekłada się na cenę. Łącznie te gry są warte mniej niż 150zł.
sluchaj. nie wiem jaki masz problem... nawet jesli je sprzedaje juz przez dluzszy czas to co?? chce tyle i tyle.jak sprzedam to ok a jak nie to w czym problem??!! przeciez ty kupic ich nie chcesz wiec nie wiem po co w ogole piszesz. nie rozumiem. robisz z watku temat rozmow a to temat dotyczacy sprzedazy i to czegos co nalezy do mnie a nie do ciebie....
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Mar 2010 Posty: 646 Postawił 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-10-29, 13:54
Nie robie żadnego problemu, napisałem w jakiej cenie są gry na allegro, a ty zamiast przyjąć to do wiadomości zaczynasz obrażać i pisać bez sensu. W ogóle może byś napisała jakie są wersje językowe? Czy PL czy ANG to też jest istotne.
Poprawiono 1 błąd ort.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2011-10-29, 22:04, w całości zmieniany 1 raz
powiem tylko tyle-piszesz zebym pisala np. jaka wersja jezykowa itd. a swystarczy zerkanac na twoje negatywy i neutrale na allegro i wszystko jasne. sam dostales za to ze np. nie opisujesz dokladnie swoich aukcji. czyjes to sie latwo widzi a to co ma sie ,,pod nosem'' to juz nie.
jesli masz co do powiedzenia to pisz na priv. proste. ja nie sluchasz mnie to chociaz posluchaj rafalekjan
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum