Porty:
VGA, 3xUSB, PCMCIA, S-VIDEO, Czytnik kart SD
Czytnik linii papilarnych
Bateria:
Podczas czytania, przegladania pdf ppt doc i inne okolo 1,5 h przy sciemnionej matrycy maksymalnie, przy przegladaniu internetu do 30 min.
Inne:
W komplecie zasilacz
Klawiatura QWERTY super stan
Urządzenie wskazujące Trackpoint i Touchpad
Dysk twardy sformatowany, bez bad sektorów, LAPTOP STAN IDEALNY MATRYCA Z CZUJNIKEM SWIATLA OTACZAJACEGO
Też mam Hp'a i zapłacilem za niego 4500pln. Jak na takiego laptopa to nie za tanio?
Treść posta została przywrócona. Dostajesz ostrzeżenie zgodnie z punktem 13) § 2
Obowiązki uczestników: Zabrania się edycji swoich postów zmieniając ich treść w taki sposób, żeby post stracił sens na korzyść właściciela posta. Za usuwanie swoich treści w postach lub rażącą ich zmianę grozi usunięcie z forum. Administracja forum ma pełne prawo do przywracania usuniętych lub zmodyfikowanych treści postów.
Ferbik
Drugie ostrzeżenie za usuwanie moich uwag z postów.
Ferbik
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2012-01-12, 14:33, w całości zmieniany 5 razy
Też mam samochód, zapłaciłem za niego 800tys pln. A kolega sprzedaje za 1000.
Albo nie masz pojęcia o czym piszesz, albo dałeś się w <cenzura> zrobić :] No chyba że kupiłeś go też 4 lata temu i uważasz że nie stracił na wartości...
Adam P jesli kupiles za 4500 pln to za tyle po 4 latach raczej go nie sprzedasz, tylko za 1/4 ceny. DLATEGO MOJA CENA JEST NORMALNA, a nie dziwnie niska. POwodzenia w pracy z lenowo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum