Witam serdecznie, mam do zaoferowania używany telefon SE K550i, jestem jego pierwszym właścicielem, używany przez okres trzech lat. Telefon jest w stanie b.dobrym, sprawny technicznie, wizualnie nie odbiega od nowego telefonu. Widoczna jedna mała rysa na boku telefonu. Brak blokady sim-locka, aparat 2.0MP.
Cena jak mnie interesuje to 90zł.
Uważam to za okazje, ponieważ telefon jest w świetnym stanie.
Sam sprzedaję ponieważ chcę zakupić coś nowszego.
Pomogła: 9 razy Wiek: 33 Dołączyła: 23 Cze 2007 Posty: 846 Skąd: z gabinetu Gendo
Wysłany: 2012-01-17, 19:57
Nie chce nic mówic, ale ja identyczny zestaw też z telefonem igłą kupiłam za niecale 70zł i to ponad rok temu więc możesz miec lekki problem z taką ceną, ale życze tak czy siak powodzenia.
Ale nie mój zestaw, mój dalej jest w tej samej cenie. Spowodowane jest to stanem technicznym jak i wizualnym, bateria trzyma tydzień, jestem pierwszym właścicielem tego telefonu i jest on naprawdę zadbany, za 45zł można kupić... Ale na pewno nie to co mam do zaoferowania.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2012-01-31, 21:41, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum