Wysłany: 2012-01-10, 23:04 Sprzedam lub zamienię Samsunga Galaxy S
Sprzedam lub zamienię Samsunga Galaxy S na coś podobnego z andkiem. Najbardziej pasowałby mi HTC Desire HD. Telefon jest w stanie bardzo dobrym i tego oczekuje od drugiej strony. W zestawie oryginalne pudełko i wszystko co w nim było przy zakupie plus wtyczka UNBRICK, kto często zmienia romy ten wie co to jest;-). Cena 900zł bez negocjacji.
8 czy 16gb?
Gwarancja? Pewnie już brak bo nie wspominasz.
UNBRICK powiadasz? czyli najpierw musiałeś uceglić telefon wgrywając jakiś rom, w inny powód posiadania tego urządzenia nie uwierzę.
Podsumowując: chcesz 900zł za telefon bez gwarancji w którym ostro grzebałeś?
Aha, no to ja wolę przejrzeć allegro i kupić 16gb w tej samej cenie z gwarancja, ładowarka samochodową jako gratis itd.
Jeżeli nie interesuje cie telefon to po co marnujesz pare swoich cennych minut na pisanie tego posta? Niektorzy ludzie sa naprawde dziwni...Gwarancja jest do 28.02.2013. Napisze jeszcze wyjaśnienie co do wtyczki bo widze ze kolega Johny lubi sobie podopiep...ać innym....no cóż kazdy ma jakies zboczenia. Wtyczke kupiłem, bo przez pomyłkę wgrałem oprogramowanie od Galaxys S plus w który nie bylo trybu download mode. Wkładając taką wtyczke w w gniazdo ladowania mozna w pare sekund odblokowac ten tryb. Jezeli ktos lubi wgrywac sobie rozne romy to ta wtyczka moze sie bardzo przydac w razie takich pomylek. Zachecam do odbioru osobistego, mozna sobie go obejrzec, sprawdzic, pobawić, pograć;-) itd. Wgrane najnowsze oprogramowanie GINGERBRAD 2.3.6
marian44 ogarnij się, frajera nie znajdziesz za takie pieniądze, 2 miesięcznego s+ z zestawem samochodowym za niecałe 1000 opyliłem, nówki po 1 tyś na aledrogo chodzą...
_________________ Pesymista widzi ciemny tunel.
Optymista widzi światełko w tunelu.
Realista widzi światło pociągu.
A maszynista widzi trzech debili na torach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum