Oferuje bezpłatne projektowanie mebli, głównie kuchennych,szaf wnękowych (garderoby)oraz wolno-stojących.Zlecenia usług dla wszystkich firm z najlepszą ofertą cenową.
Klient ponosi tylko koszty dojazdu!!!!!!!!!!!!!
Zadzwoń i umów wizytę w domu tel.661 958 759
37-05.jpg
Plik ściągnięto 65 raz(y) 107,31 KB
_________________ „nie ma nic niemożliwego dla człowieka,jeśli nie musi robić tego sam”
Witam,mam pytanie odnośnie Pańskiej usługi.Jestem w trakcie realizacji zabudowy poddasza mieszkalnego gdzie wydzielone zostało już pomieszczenie na garderobę oraz kuchnie co wiąże się z tym iż będą potrzebne mi jakieś pomysły na zabudowę owych pomieszczeń.
A teraz pytanie,pisze Pan ze wykonuje projekty za darmo a jedynie dojazd jest płatny??
Dodam tylko ze dom znajduje się w centrum Wielunia i chciałbym dowiedzieć się jak wyglądałaby Pańska usługa oraz z jakimi kosztami by się wiazala.
Pozdrawiam
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 189 Skąd: WIELUŃ/INGOLSTAD
Wysłany: 2012-01-27, 11:30
jurix napisał/a:
Witam,mam pytanie odnośnie Pańskiej usługi.Jestem w trakcie realizacji zabudowy poddasza mieszkalnego gdzie wydzielone zostało już pomieszczenie na garderobę oraz kuchnie co wiąże się z tym iż będą potrzebne mi jakieś pomysły na zabudowę owych pomieszczeń.
A teraz pytanie,pisze Pan ze wykonuje projekty za darmo a jedynie dojazd jest płatny??
Dodam tylko ze dom znajduje się w centrum Wielunia i chciałbym dowiedzieć się jak wyglądałaby Pańska usługa oraz z jakimi kosztami by się wiazala.
Pozdrawiam
Bardzo proszę o kontakt telefoniczny 661 958 759
Każdy zainteresowany klient na pewno zadzwoni. Do usłyszenia.
_________________ „nie ma nic niemożliwego dla człowieka,jeśli nie musi robić tego sam”
Zadzwonić pewnie ze zadzwonie ale zanim to zrobię chciałem po prostu zapytać gdzie jest haczyk i w którym momencie padnie cena za Pańskie usługi bo w ogłoszeniu padły słowa "za darmo"a jeśli miałoby tak być to chciałbym ja znać zanim poproszę Pana o usługę.
No chyba ze cel Pański jest inny tj np praktyka,zbieranie doświadczenia,zainteresowania,powiększenie portfolio przed rozpoczęciem profesjonalnej działalności itd....
A jeśli tak to temat nabiera całkiem innego światła i dlatego zadaje powyższe pytania oraz zwracam honor.....
Pozdrawiam
Poprawiono 1 błąd ort.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2012-02-03, 19:09, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2012-01-27, 12:38
jurix napisał/a:
Zadzwonić pewnie ze zadzwonie ale zanim to zrobię chciałem poprostu zapytać gdzie jest haczyk i w którym momencie padnie cena za Pańskie usługi bo w ogłoszeniu padły słowa "za darmo"a jeśli miałoby tak być to chciałbym ja znać zanim poproszę Pana o usługę.
No chyba ze cel Pański jest inny tj np praktyka,zbieranie doświadczenia,zainteresowania,powiększenie portfolio przed rozpoczęciem profesjonalnej działalności itd....
A jeśli tak to temat nabiera całkiem innego światła i dlatego zadaje powyższe pytania oraz zwracam honor.....
Pozdrawiam
Bardzo dobrze to zrozumiałeś i mogę zagwarantować że każdy poważny klient nie ponosi kosztów związanych z moją usługą. Po dokonaniu pomiaru i zrobieniu projektu przedstawię wycenę powiedzmy od trzech różnych wykonawców,resztę załatwiasz sam z wybraną firmą bez mojego pośrednictwa.
Haczyk jest tu-jeżeli nie skorzystasz z mojej oferty nie dostajesz projektu do ręki bo robię to bezpłatnie.
Mam wieloletnie doświadczenie w tej branży a moje działanie idzie w kierunku otwarcia swojej firmy. Powiem krótko-najpierw chcę wyrobić sobie markę a potem otworzyć działalność.
Każdy poważny klient zostanie potraktowany poważnie!!!!!!!!!!!!!
Z moją pomocą możesz zaoszczędzić czas i pieniądze.
Wszystkich zainteresowanych bardzo proszę dzwonić na telefon 661958759.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2012-01-27, 12:59
Czyli jeżeli nie wybiorę z tych trzech przedstawionych wykonawców to nie będzie projektu?
Pytam na poważnie bo robiłem niedawno remont mieszkania została mi kuchnia i sanitariaty. Natomiast nie wiem dokładnie kiedy będe robił kuchnię (z innych względów) może się okazac że będzie to za rok albo dwa.
Wysłany: 2012-01-27, 13:17
Ja inwestuje swój czas i pieniądze, robię to dla ciebie za darmo. Jeżeli nie stanę się pomocny nie możesz nic więcej wymagać i nic nas nie zobowiązuje. Pozostanie tylko znajomość. Odezwij się jak będziesz znał termin inwestycji.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2012-01-27, 13:22
Powiedz mi jeszcze czy przy wykonywaniu projektu uwzględniasz cenę ile ma kosztować wszystko? Czy bierzesz pod uwagę to, że np powiem że kuchnia ma kosztować 20tyś, a okaże się że to co zaprojektujesz będzie kosztowac 30tyś i nie będzie mnie na to stać? Co wtedy? Czy projekt uwzględnia kosztorys mebli i wykonania?
Wysłany: 2012-01-27, 13:40
Jeżeli wybierzemy materiały do produkcji, więc do nich będzie tyczyła się cena. Ty sam decydujesz o standardzie i wartości mebli. Ja pomogę dalej wybrać dobrego i solidnego wykonawcę oraz jak będzie potrzeba zaoferuje sprzęt AGD.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2012-01-28, 21:21
tylko cad, ale nie autodesk ^^
Mam pytanie, o ile mi odpowiesz, te scenerie za oknem robisz od razu w tym programie(np. teksturując okna) czy dopiero potem jak to robią w rożnych innych aranżacja?
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum