Witam. Poszukuję osoby, która mogłaby zrobić ciekawe zdjęcia moich zwierząt. Najlepiej niezbyt drogo. Mam psy, koty i konie, ale raczej na jednym psie chciałabym się skupić. Zdjęcia później zgrać mi na płytkę, a wywołać to już sama sobie wywołam. (;
Jeżeli ktoś się tym zajmuje - nawet nie profesjonalnie - proszę napisać, ewentualnie wstawić jakieś swoje zdjęcia psa/konia żebym mogła zobaczyć no i orientacyjną cenę (może być na PW).
te wypchane zwłaszcza. Jeśli chodzi natomiast o żywe, to jest temat trochę bardziej skomplilkowany, niż z dziećmi. Temat trudniejszy, aczkolwiek też istotne jest opisanie, czy interesują Cię zdjęcia w plenerze, czy może bardziej pozowane? Załączam swojego pięknisia
To Border Collie, więc raczej w ruchu. ^^ Plener najprawdopodobniej, tak sądzę. A jaka cena? Orientacyjnie. ^^
Aaa, to nie po prostu sznaucer? Ta nazwa mnie zdziwiła, ale preferuję psy pasterskie.
To Border Collie, więc raczej w ruchu. ^^ Plener najprawdopodobniej, tak sądzę. A jaka cena? Orientacyjnie. ^^
Nie wiem na ile można wycenić taką usługę, bo praktycznie zawsze robiłem zdjęcia za darmo jak już Możemy po prostu zorganizować jakiś plenerek, chociaż mój pies do zabawy skory jest w zależności od różnych czynników
Brodacz monachijski to właśnie inna nazwa sznaucera
Rozumiem. Tylko ja spotykałam się właśnie też z tym, że za taką sesję należy zapłacić, chociaż są też takie "spacerki" w większych miastach, na które się ludzie umawiają ze swoimi psami i raczej nie są odpłatne. Chyba tak, żeby się spotkać i zapoznać.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-01-30, 16:55
To muszą być profesjonalne zdjęcia lub zaawansowana amatorszczyzna? Nie wystarczy, że sama kupisz aparat poczytasz o zdjęciach zwierząt i poptrykasz tak jak sama widzisz i chcesz widziec ?
To nie jest trudne.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-01-30, 19:16
Co sie dziwisz reakcji
York to taki pies zabawka dla kobiet... wstążeczke wywiązać itp.
Mi osobiscie podoba sie hasky, bokser, labrador, pitbull lub takie bydle jak dog niemiecki to z rasowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum