A ja mam elektryczną szczoreczkę blend-a med (fioletową) i służy mi już jakiś czas.... oj nie chcę się z nią rozstawać ale niedługo będę musiała zmienić na lepszy model
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
ja używałam elektrycznej Braun, ale tak mnie gilgotała ze śmiejąc sie zachlapywałam całą łazienke pastą teraz mam zwykłą pomarańczową z takim gumowym paskiem do czyszczenia języka
Moja jest biała prosta zwykała ale kupiona z przymusu bo jak raz wyjechałam na tydzień w świat to zapomniałąm zabrać z domu szczoteczki a w kiosku w którym nadrabiałam braki w zaopatrzeniu dużego wyboru nie było Teraz wypadało by zainwestować w nową i zastanawiam się nad ta z trzema główkami z Aquafresh
Miałam elektryczną ale kilka razy mi upadła i się popsuła
To chyba jakaś felerna..:P Moja często upada a to z półki a to z rąk ale cały czas dzielnie pracuje obracając sie
P.S - Że ona to wszystko przeżyła to podziw wielki
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
nie chce psuć dziewczynom zabawy, ale posty typu "hehe no gratulujemy szczoteczce Malinki za wytrwałośc" są naprawde bardzo dziecinne. Kazdy z nas zartuje i pisze smieszne posty, ale bez przesadu bo to co robicie wy zaczyna być nudne i monotonne.
Ten dział nie został stworzony do nabijania ilosci postów
ale bez przesadu bo to co robicie wy zaczyna być nudne i monotonne.
Wy czyli kto??
Gdzie nabijam posty???
A tak na marginesie nie zalezy mi na ilości postów tylko na jakości
Jesli piszemy o szczoteczkach do zębów to piszemy o szczoteczkach do zębów i nie zauważyłam abym odbiegała od tematu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum