Wysłany: 2006-04-26, 00:08 Gdzie najczęściej sie ubieracie???Najlepsza firma wg was??
Chciałbym się zapytać gdzie najchętniej kupujecie ciuchy i buty??? jakie firmy?? a może ciuchy bez firmy są najlepsze?? jakie marki są dla was najwartościowsze ? jakie marki są tanie a zarazem dobre albo drogie ale naprawdę wspaniałe??? co chwalicie a co negujecie??
Buty - najczesciej firmowe bo sa najlepsze i długo służa , nigdy bym nie kupiła butów z rynku bo za 3 miesiące są nie do noszenia...
Niedawno miałam nike (niezniszczalne) teraz przerzuciałm się na Diverse bo maja duże przeczeny i mam nadzieje że buty będą długo służyć narazie nie narzekam...
Bluzki - Tally Weijl, Vero Moda tam lubie najbardzoiej kupować bluzy w Croppie
Terranova ...Zdecydowanie nie.
Kiedys miałam stamtąd mnóstwo ubrań (miałam zdecydowanie inny styl ubierania się niż teraz) Uważam, ze jak na tę jakość Terranova jest zdecydowanie za droga (chyba, ze rozmawiamy o przecenach - mają je solidne).
Nie mówiąc już o tym, że wyrosłam ze stylu terranovy (dla mnie to świetny sklep dla młodej, rosnącej nastolatki, która chce mieć trendy coś, z czego wyrośnie szybciej niż ciuch się rozwali)
reserved - ciuchy spoko,
chociaz w sumie wole house (ale i tak ostatnio sie skiepscili.. w sumie.. nigdy nie bylo tak, ze wszystko u nich mi sie podobalo, ale nie ma co - jak zachodze tam z gotowka, to juz wiem, ze na pewno cos sobie tam znajde..).
Bielizna H&M albo bez firmowa
Szpilki - nieważne jaka firma .. ważne żeby mi sie podobały
także często wstepuje do Orsay ale nie zawsze cos kupuje. teraaz to już prawie wcale
Spodnie - cross , lee, wrangel albo lee najlepsze i najdłuzej starczaja nieraz Vertus
A tak na marginesie to nie wazne czy jakas bluzka jest firmowa czy nie bo nie widac metki przeciez.. wazne żeby mi sie podobała.. obok mnie jest super skep i wcale nie firmowy a mam stamtąd 3 spódniczki i pare bluzek..jakość bardzo dobra... ciesze się że jest obok mnie taki sklep...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ostatnio zmieniony przez Malinka 2006-04-26, 12:13, w całości zmieniany 3 razy
Cieszę się że wy się cieszycie ... bo jak wy się cieszycie to i ja się cieszę bo jak tu sie nie cieszyć jak wszyscy wkoło się cieszą .. i jest git super bombowo fajnie ekstra odlotowo bo wszyscy się cieszą ...
Ale bez sensu ... z czego tu właściwie się cieszyć ?
Lepiej napiszcie gdzie kupujecie ciuchy a nie cieszycie sie z moich zakupów
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ostatnio zmieniony przez Malinka 2006-04-26, 13:34, w całości zmieniany 1 raz
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Obuwie sportowe - zawsze oryginalne
Bielizna - raczej bez metki
Ciuchy - w zależności czy podoba mi się oryginał czy nie. Jeśli oryginał cena nie gra roli, po prostu muszę to miec.
Ulubionych sklepów nie mam.
W Wieluniu raczej się nie ubieram [ewentualnie bielizna i trzewiki]
Kobiety!
Prosze juz któryś raz- nie odbiegajcie od tematu! - fajnie ze sie cieszycie ze inni sie cieszą.
Tylko, że z kazdego tematu robi się OT. Jest dany temat to postarajcie sie jakos do niego ustosunkować.
Jesli chodzi o ubrania
-spodnie- VERTUS (ostatnio sie skusiłam na ZARE)
-bielizna- TRIUPMH
-buty- mam jedna pare adidasków- z który jestem zadowolona, bo sa trwałe PUMA
(ostatnio lubuje sie w balerinach- zielone, białe i brazowe) -wszystkie kupione w wieluńskich sklepikach
- bluzki- nie mam chyba swojego fawortya, jak mi sie cos podoba to po prostu kupuje
ostrzegam przed CARRY- cena nie jest warta jakosci - bluzki roziagaja się na szerokosci i skracaja na długośc.
Mam jeden (czarny) stanik z TRIUPMH ale nie jestem zadowolona zbytnio ... jakiś jest niewygodny zle mi się go nosi ..chociaż na oko wygląda całkiem całkiem i w sklepie też był wspaniały ale pare razy założyłam i przestał mi się podobać.... Chyba wolę bielizne bezfirmową...
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 07 Mar 2006 Posty: 464 Skąd: prawie Wieluń
Wysłany: 2006-04-26, 20:00
Lubię ciuchy i buty Diverse.
Bielizna raczej bezfirmowa i zarazem bezszwowa
Spodnie jakiekolwiek, żeby tylko były ładne i dobre na te moje chude nogi
A poza tym to nie przywiązuję dużej wagi do firmy. Dla mnie najważniejsze jest, żeby dany ciuch był wykonany porządnie i z dobrej jakościowo tkaniny. Dlatego u mnie w szafie można znaleźć ciuchy różnych marek
A jak sie sprawują buty Diversy???? chciałabym się zapytać bo ja kupiłam niedawno... i mam obawy, że nie będą aż tak dobre jak moje poprzednie...
Magduś napisał/a:
Dla mnie najważniejsze jest, żeby dany ciuch był wykonany porządnie i z dobrej jakościowo tkaniny.
No z tym się zgadzam, nie ważne czy firmowe czy ważne żeby były solidne i na długo starczały...
Zazwyczaj spotykałam się z takimi sytuacjami że firmowe ciuchy które mam na dłużej starczały i dlatego wole zapłacić 25 zł wiecej ale wiedzieć iż posłuża mi wiecej czasu...
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 07 Mar 2006 Posty: 464 Skąd: prawie Wieluń
Wysłany: 2006-04-26, 21:42
Malinka napisał/a:
A jak sie sprawują buty Diversy?
A bardzo dobrze
Posiadam już drugą parę butów tej firmy. W pierwszych chodziłam jakieś dwa lata i kupiłam nowe, bo mi sie znudziły tamte i podeszwa już była gładka Ale nie było czegoś takiego, że się poodklejały, albo coś podobnego.
Z tymi drugimi też nic się jak na razie nie dzieje. Bardzo je lubię i jak tylko robi się trochę cieplej, to śmigam w nich non stop
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
ostrzegam przed CARRY- cena nie jest warta jakosci
Prawda
Malinka, pisałaś o oryginalnych spodniach... Jak ylko się dowiedziałam, że w Wieluniu szyją LEE, w Działoszynie Wranglery [i jak je szyją i robią ]... Tak więc zaczęłam kupowac gacie "oryginalne inaczej", bo z tego co się dowiedziałam to z jednego jeansu to szyją, więc wnioski nasuwają się same....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum