Dobra rzecz, którą można pomóc. Ludzie któzy tworzyli te strony mieli bardzo dobry pomysł na utworzenie czegoś takiego Ja osobiście na jako strone główną mam ustawiony Portal Pajacyka...
http://pomagaj.info/klikanie.htm - Oprócz takich stron jak pajacyk istnieje wiele innych, których klikanie pomaga innym. Ich spis można znaleźć na tej stronie.
Na stronie Pomagaj.Info znajdują się także m.in. takie działy jak: Wolontariat, Apele o Pomoc, Ochrona Środowiska ... w których każde może pomóc innym.
Mam nadzieję, że nie będzie to odebrane jako spam i komuś się przyda ta informacja
Jest taki fajny programik zetodwudziestoslaw . Ściągamy go sobie, uruchamiamy i automatycznie wyświetla nam 5 stron typu pajacyk już z podziękowaniami za kliknięcie:) Kilka sekund roboty dziennie a dobry uczynek spełniony.
Tylko polecam najpierw uruchomić przeglądarkę a dopiero potem program bo przynajmniej u mnie często wyświetlało tylko jedną stronę.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum