R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Civic 1.3 benzyna+gaz EKONOMICZNY
Autor Wiadomość
jaguar87 
Dojeżdża PKSem

Wysłany: 2012-03-05, 14:01   Civic 1.3 benzyna+gaz EKONOMICZNY

Do sprzedania mam samochód Honda Civic pojemność 1.3 1993rok kolor czerwony technicznie bardzo dobry stan spalanie benzyny ok 5l gazu ok 6-6.5 l w mieście więc bardzo ekonomiczny . Przed zimą wymienilem rozrząd rolki + pompa wody , olej MOBIL półsyntetyk , płyn hamulcowy i chlodzący. Silnik mimo swojego wieku nie bierze oleju (jak to
HONDA) :) Stan blacharki oceniam na dobry- przód, progi i podloga w super stanie jedynie tylnych nadkoli moznaby sie doczepić ale dziur nie ma. Samochód doinwestowany dbam o niego. Z tyłu czarne lampy ładnie sie prezentuja z czerwonym i wydech końcowy basowy ULTER (kosztował mnie 400pln) mam tez oryginał wiec nie ma problemu moge przelożyć. Na zdjeciach są jeszcze stare tablice aktualnie przerejestrowany. Z samochodem nie miałem jak dotąd zadnych problemów i tak jest nadal wsiadać i jechać.
OPONY zimowe bdb stan

Cena 2900 do negocjacji.
Kontakt 665682536

290520111099.jpg
Plik ściągnięto 59 raz(y) 56,32 KB

Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu