Wiek: 29 Dołączył: 09 Sie 2010 Posty: 47 Skąd: Wierzchlas
Wysłany: 2012-03-21, 21:12 [Sprzedam] Sony Ericsson W910i
Witajcie mam do sprzedania kilka przedmiotów. Poniżej lista wraz z rozpiską.
Gry PC:
- Dungeon Siege II Broken World ( Stan Idealny, nie instalowana, jedynie odpakowana z folii, wszystko co dostałem w zestawie. )
- Championship Manager 2010 Edycja Specjalna. ( Stan Idealny, nie instalowana, jedynie odpakowana z folii, wszystko co dostałem w zestawie. )
- Project Snowblind ( Stan Idealny, nie instalowana, jedynie odpakowana z folii, wszystko co dostałem w zestawie. )
- Delta Force Xtreme ( Stan dobry, płyta z kilkoma rysami które nie przeszkadzają w grze, brak instrukcji. )
- Shellshock 2 Ścieżki Krwi ( Stan Idealny, nie instalowana, jedynie odpakowana z folii, wszystko co dostałem w zestawie. )
- Galactic Assault Więzień Mocy ( Stan Idealny, instalowana, wszystko co dostałem w zestawie. )
Wszystkie gry po 6zł sztuka. Biorąc więcej niż 1 daję rabat.
- Sony Ericsson W910i ( Stan bardzo dobry, użytkowany ponad 3 lata, wszystko co dostałem w salonie w zestawie, pudełko 2 razy otworzone. Wszelkie rysy, wady są na zdjęciach. Stan techniczny idealny. ) Chciałbym za niego ok. 100 zł + KW, możliwosć negocjacji.
Wiek: 29 Dołączył: 09 Sie 2010 Posty: 47 Skąd: Wierzchlas
Wysłany: 2012-03-22, 22:16
Chodzi mi o to coś na samym dole na zdjęciu, po ściągnięciu "pokrywki" działa to prawie jak pendrive, z tym że nie ma swojej pamięci, a czyta ją z karty pamięci. W moim otoczeniu na takie coś mówi się czytnik kart pamięci...
http://tnij.org/sew910ii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum