Wiek: 33 Dołączył: 22 Mar 2012 Posty: 5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2012-03-22, 12:41 Staż w Europarlamencie - wielka prośba o pomoc!
Witaj,
pochodzę z Wielunia, i chcę Cię prosić o pomoc w realizacji swojego marzenia.
Dostałem się do ostatniego etapu konkursu Eurostaż w którym główną nagrodą jest staż w Parlamencie Europejskim, ale żeby zrealizować to marzenie muszę zebrać jak najwięcej głosów na Facebook'u Zajmie Ci to około 30 sekund razem z logowaniem.
Wystarczy wybrać województwo łódzkie i pod numerem 4 - Damian Klimas
Program Firefox został poproszony o nawiązanie bezpiecznego
połączenia z serwerem fbapps.platforma.org, ale nie można potwierdzić bezpieczeństwa tego połączenia.
Zwykle podczas nawiązywania bezpiecznych połączeń witryny
dostarczają zaufanych informacji o tożsamości, dowodząc w ten sposób, że użytkownik łączy się
z właściwym serwerem. W przypadku tej strony tożsamość nie może być jednak zweryfikowana.
Co teraz zrobić?
Jeśli zwykle połączenie z tą witryną przebiega
bez takich problemów, błąd ten może oznaczać, że ktoś próbuje się podszyć pod tę witrynę.
W tej sytuacji nie należy kontynuować.
Wysłany: 2012-03-22, 22:19
Spróbuj inną przeglądarką - albo proszę, wpisz w wyszukiwaniu na Facebook'u "Eurostaż" i uruchom aplikację. Reszta tak jak wyżej. Nie mam złych zamiarów...
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2012-03-23, 09:39
Dożyliśmy dziwnych czasów, że to Facebook decyduje o zatrudnieniu, a nie rzeczywiste kwalifikacje Ale może to tylko ja właśnie, nie do końca wszystkiego w tych czasach rozumiem
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Wysłany: 2012-03-23, 10:40
Zgadzam się z tym w zupełności - niestety organizator konkursu na bieżąco wymyślał etapy. Jest to już finał, przebrnąłem przez test wiedzy (etap pierwszy) i przemówienie w języku angielskim (etap drugi). Gdybym wiedział, że tak będzie wyglądał etap trzeci - najprawdopodobniej nie przystąpiłbym do konkursu. Ale skoro jest już tak blisko...
Dlatego staram się jak mogę - i proszę o pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum