Używałam - pięknie mi pachniała przez pół roku, do tej pory stoi pół dużego flakonika bo nie mogę znieść teraz tego zapachu
Ostatnio dość długi czas używałam CK IN2U, postanowiłam zmienić na Givenchy - Play. Oba polecam!! A do CK w niedługim czasie pewnie znowu wrócę
Polecam też Hugo Bossa - Orange, jeśli ktoś lubi cytrusowe zapachy, na nadchodzącą wiosnę i lato w sam raz! Dodatkową zachętą może być to, że polecił mi je znajomy który uważa że kobieta + HB Orange to sama słodycz
Euphoria jest super, niestety nie mogę jej ostatnio używać, bo zostałam chyba alergiczką. Czuję, że się duszę od perfum, przeszkadza mi i drażni ich zapach. Tak w ogóle szukam jakiejś ładnie pachnącej mgiełki, delikatnej, ale kobiecej i coś czuję, że szukanie nie będzie łatwe.
Również dołączam do ulubienic Euphorii, jak również Calvin Klein Obsession Night, Armani Code, paco rabanne black xs , Avon Little black dress, Halle Berry ...ze słodszych Britney Spears Fantasy, puma różowa
Uwielbiam perfumy
Moje ulubione to: Hermes Eau des Merveilles, Amethyst Lalique, Lacoste Pour Femme, Dior Midnight Poison, Gucci II, Max Mara Kashmina Touch.
Z nowości niestety dawno nic nie testowałam, więc jestem trochę do tyłu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum